Budapesti klinika. Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Sok a rossz fogam,elől is, és úgy érzem ideje rendbe tenni őket. Szeretnék egy jó,megbízható klinikába/fogorvoshoz menni. Ki mit ajánl? Esetleg a Smile Center? Perfect Smile?
Köszönöm előre is!
2014. márc. 16. 21:30
1/6 anonim válasza:
Milyen kezelésekre van szükséged? Tömés, húzás? Pótoltatni akarsz? Vagy korona, héj? Mennyit szánsz rá?
Egy képet tudsz küldeni a fogaidról?
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából valószínüleg mindegyikre.
Képet nem szeretnék küldeni,szégyenlem magam eleget így is.
Láttam már csúnyább fogsort itt, de úgy érzem "nem élek teljes életet"
Így a pénz nem számít. Elől van 1-2 lyukas, kicsit sárgásak, és olyan 6-7-8 lyukas fogam van, ebből 1-2 gyökérkezelésre szorul-szerintem, de nem vagyok fogorvos. :D
2014. márc. 16. 22:01
4/6 A kérdező kommentje:
19
2014. márc. 16. 22:35
5/6 anonim válasza:
Egyébként nem kell szégyellned, a képet csak én fogom megnézni. Egyébként a Smile Centerrel van konkrét tapasztalatom, a Perfect Smile-ról csak hallottam dolgokat, de talán tudok segíteni :)
6/6 A kérdező kommentje:
Küldtem privátot. :)
2014. márc. 17. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!