Mit csináljak? Wc kérdés.
Fekvőgipszben van a lábam. Mankóval, járókerettel kijárhatok mosdóba, és ezzel nem is lenne gond napi 3-4x, de vannak napok (pl ma is), amikor óránként kell mennem pisilni. És a legnagyobb gond az, hogy hirtelen jön rám az inger nagyon és aki volt már ilyen helyzetben tudja, hogy ilyenkor nem lehet rohanni. Stresszel, hogy el ne essek, és be ne pisiljek útközben. Már sírtam is emiatt az előbb. Nem iszom túl sokat direkt emiatt, de nyilván az sem megoldás, hogy nem iszok egyáltalán. Alig tudtam éjjel is emiatt aludni és most is végre elpilledtem, erre hirtelen indulni kell.. :(
Pelenkázni meg szoba wc-t venni nyilván nem szeretnék. De nem tudom mit csináljak. Még 3-4 hét így..
Nő vagyok.
12, ne haragudj, de felnőtt nőként nem tartom normálisnak, hogy ezen hisztizik, mert ez hiszti. Akkor akár kell pisilni, akár nem, elmegy x időnként és ennyi, nem várja meg, míg már vissza se tudja tartani azon a 10 lépésen, ami a szoba meg a wc között van. VAgy menjen urológushoz, ha ennyi vizeletet nem tud tartani a hólyagja.
Nekem is volt fekvőgipszem, eszembe nem jutott ezen agyalni, kellett, felkeltem, kimentem.
De szerintem ez a gipszfétises lesz.
Bepisilés és bilizés a megoldás🤷♂️
Nálam is volt ilyen, nincs ebben semmi szégyen.
Szia, sajnálom, hogy eltört a lábad. Nos mit lehet tenni amikor otthon van a párod biztosan tud neked segíteni abban, hogy kimenj a wcre, ha más nem a karjában visz ki.
Amúgy meg szépen óvatosan kimész, igen értem a pszichés részét, de sajnos most ez egy ilyen helyzet. A lényeg az, hogy a lábad rendbe jöjjön.
Szia. Gondolom, már belejöttél :)
Nekem az amputációm után kelett ezeket megtanulni.
Hónalj vagy könyökmankó?
Nekem mindkét lábam gipszben volt 6 hétig. Ebből két hétig kórházban voltam fekvőgipszben. Na az tényleg fekvő volt, nem kelhettem fel..
Utána haza is úgy mentem hogy még 1 hét fekvőgipsz..
Két lábnál a járógipszben is úgy mentem először csak járókerettel mint a csiga.
Bent pelenkáztak első héten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!