Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? (a kerdes tul...

Mit csinaljak? (a kerdes tul rovid)

Figyelt kérdés

15/l

Beszeltem egy fiuval, kb. 2 alkalommal már olyanokról, hogy együtt alszunk meg fürdünk. Persze, csak hülyeségből és ezt tisztáztam is vele. Emiatt nagyon hülyén érzem magam. Pl. hogy mit szolnanak a szuleim. Felek, hogy csalodnanak bennem. Miota erre rajottem, azota ahanyszor ram ir mindig igy erzem magam. A gyomrom görcsbe van annyira ideges vagyok. Pedig mar tisztaztam vele is. Miert van ez?

Egyebkent meg soha nem volt baratom.

2015. ápr. 9. 19:30
 1/2 anonim válasza:
Ha az erkölcseidnek ez gátat szab,akkor ne beszélj ilyenekről többet.Rosszul viszont nem kell érezned magad,mert ez nem jelenti azt,hogy rosszat tettél vele,sem azzal,hogy poénkodtál,sem azzal,ha meg is tetted volna.
2015. ápr. 9. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megnyugodtam egy picit, köszönöm.:)
2015. ápr. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!