Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon kérdés? Mit csináljak?

Tampon kérdés? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az van hogy 2 éve menstruálok. Eddig csak betétet használtam de sokszor átáztam így tamponra váltottam. Nagyon szépen felhelyeztem az ujjam már teljesen benyomta de még nem volt elég bent és bármennyire is be akartam nyomni az ujjam nem ment tovább de ha mozogtam akkor éreztem hogy kényelmetlen és feljebb kéne tolni. Most mit csináljak? Használjak valami segédeszközt? Vagy várja amíg nő az ujjam?

#tampon #ujj #ferlhelyezés
2015. febr. 6. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Használj applikátort. Drogériában, gyógyszertárban kaphatsz.
2015. febr. 6. 20:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és csak fekve tudom feltenni kényelmesen. Iskolában hogy oldjam meg? Köszi amúgy :)
2015. febr. 6. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
valamit nem jól csináltál...próbáld meg így: [link]
2015. febr. 6. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha csak fekve megy, akkor valami nem jó. WC-n ülve vagy az egyik lábad a csészére feltéve is mennie kellene. Gyakorolj.
2015. febr. 6. 20:38
 5/8 A kérdező kommentje:
de jól csinálom csak rövid az ujjam .. megpróbálom úgy hogy az egyik lábam fent van
2015. febr. 6. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A techinkaddal van baj,probalgasd
2015. febr. 6. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne egyenesen fölfelé, hanem kb 45 fokos szögben hátra told.

Bár a sulis mosdók állapotát ismerve, ott már csak betétre cserélném a tampont.Otthon tegyél fel akkorát, amivel a nap nagy részét kibírod, és akkor csak ki kell venned a suliban.

2015. febr. 6. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi ez jó ötlet.. Hát úgy tolom ahogy megy az út :D
2015. febr. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!