Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fájhat a mai napig...

Miért fájhat a mai napig rettenetesen a tampon felhelyezése?

Figyelt kérdés

Még a legerősebb napokon is nagyon fáj, amúgy sem nagyon használom pont e miatt, csak ha nagyon muszáj, inkább betétet helyette. Mitől lehet ez? Lehet, hogy anatómiailag vagyok ilyen szűk? A barátnőm és a anyám szinte el sem hiszik, persze nem mondják hogy használjak, ha nem akarok, de furcsállják. Szűz vagyok még amúgy, a normál és a mini is fájdalmat okoz, nagyobbal eszembe se jutott próbálkozni. 20 vagyok.

Szerintetek?

2015. febr. 4. 13:09
 1/4 A kérdező kommentje:
És biztos, hogy jó helyre tettem, mert már elolvastam a használati utasítást is és én akárhová teszem, nincs olyan, hogy ne érezném és fáj. Esetleg ez kapcsolatban lehet a méh helyzetével is?
2015. febr. 4. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért fáj, mert szűk a hüvelyed. Ez lehet később ha a szüzességed elveszíted megszűnik. Van olyan is, hogy azután is kellemetlen lesz a használata. Nem vagyunk egyformák.
2015. febr. 4. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
44%

Szüzen minek használsz tampont?! Tök feleslegesen kínzod magad.

Nekem eszem ágában nem volt, míg le nem feküdtem a párommal. Onnantól kezdve viszont nincs választási lehetőségem, mert a legnagyobb betéttel is fél perc alatt átázok.

2015. febr. 4. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

15:30

Simán használhat tampont. Nekem is fájt az elején, amíg bele nem jöttem hogy milyen szögben kell felraknom, és rá nem jöttem, hogy ha fekszem, simán megy az egész.

2015. febr. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!