Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak? Wc kérdés.

Mit csináljak? Wc kérdés.

Figyelt kérdés

Fekvőgipszben van a lábam. Mankóval, járókerettel kijárhatok mosdóba, és ezzel nem is lenne gond napi 3-4x, de vannak napok (pl ma is), amikor óránként kell mennem pisilni. És a legnagyobb gond az, hogy hirtelen jön rám az inger nagyon és aki volt már ilyen helyzetben tudja, hogy ilyenkor nem lehet rohanni. Stresszel, hogy el ne essek, és be ne pisiljek útközben. Már sírtam is emiatt az előbb. Nem iszom túl sokat direkt emiatt, de nyilván az sem megoldás, hogy nem iszok egyáltalán. Alig tudtam éjjel is emiatt aludni és most is végre elpilledtem, erre hirtelen indulni kell.. :(

Pelenkázni meg szoba wc-t venni nyilván nem szeretnék. De nem tudom mit csináljak. Még 3-4 hét így..

Nő vagyok.

szept. 26. 12:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%

Mitől kell óránként pisilni?

Fel vagy fázva?

Ne haragudj, de ilyen esetben szerintem nem kellene hiúsági kérdést csinálni a pelenkából. Vagy akkor pisilj be, nekem mindegy. Mégis mit lehet erre írni?

szept. 26. 12:07
 2/20 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, de hol élsz, a Buckingham-palotában?

Azért gipsszel is lehet normális tempóban közlekedni, és nem gondolom, hogy egy felnőtt nő ne lenne képes az első ingertől fél percig visszatartani...

szept. 26. 12:15
 3/20 A kérdező kommentje:

Szerintem némileg pszichés.. mint amikor valakinek a kapuban a kulcscsomót keresgetve jön rá, vagy a liftben. Aztán hazaér és órákig eszébe se jut, hogy amúgy pisilnie kellett.. Nekem is ez lehet, mert tudom, hogy nem tudok kifutni..

Vissza tudom tartani, de stresszel, hogy közben arra is figyelnem kell, hogy ne essek pofára…

szept. 26. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
16%
Nekem mindig is óránként kellett hugyoznom, volt hogy negyedóránként. Azt csinálnám, mint annó a nagyapám. Egy üvegben gyűjtögetném, aztán kiönteném a wc-be. A pelenkánál jobban viselném
szept. 26. 12:38
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudj de én esküszöm nem értem, hogy te mit vársz ettől a kérdéstől :D Kiírod az egészség kategóriába, hogy neked sokat kell pisilned és gipszben vagy. Mégis mit vársz tőlünk? Nekem ez olyan, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal és már a semmiből is kérdést gyártasz. Menj sokszor, lassan pisilni és ne igyál sokat. Mégis mit lehet erre mondani? :D
szept. 26. 12:45
 6/20 A kérdező kommentje:

#5 szerintem te meg 0 empátiával ne lógj ezen az oldalon. Ha nem tudsz együttérezni és/vagy nem érint a téma, akkor nem kell válaszolni.

Ha meg ennyire unatkozol és muszáj kommentelned, akkor menj informatika vagy autószerelés témakör alá, ott nem kell lelki és egészségi dolgokkal foglalkoznod és nem húzod fel magad olyan kérdéseken, mint az enyém. Árt a vérnyomásodnak! ;)

És örülök, hogy neked nincs ilyen gondod, mint nekem ;)

szept. 26. 12:54
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
de komolyan mit vársz ettől a kérdéstől?
szept. 26. 13:02
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj én teljesen megértem, voltam már ágyban fekvő és tudom milyen szar. Fontold meg a pelenkát, vagy készíts ki magadnak egy ágy tálat amibe tudsz pisilni és szépen óvatosan ki vinni. Esetleg nincs melletted valaki, aki tud segíteni? Ha ezek egyik sem, akkor valóban az a van, hogy próbáld meg a lehető legjobban vissza tartani.
szept. 26. 13:19
 9/20 anonim ***** válasza:
41%
8, de ő nem ágyban fekvő.
szept. 26. 13:19
 10/20 anonim ***** válasza:
28%
Fekvőgipsze van 8# vagyok
szept. 26. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!