8 napja rosszul léptem, rögtön elkezdett fájni kicsit a bokám. Pár perc után elmúlt, majd 4 óra múlva megint elkezdett fájni. Nem dagadt fel, nem színeződött el, de azóta is érzek enyhe fájdalmat a bokámnál. Ez normális? Mikor fog elmúlni?
Amennyire lehet, kíméltem.
Nem gondoltam olyan vészesnek, hogy orvoshoz menjek vele.
Igazából nem tudok túl sokat írni. A fájdalom azért már csökkent, de lelkileg sem kellemes egy ilyen sérülést átélni annak, aki elég aktív. Bokakímélő edzéseket csináltam, Youtube-on van egy csomó.
Neked szakadásod is van, vagy csak megnyúlás?
Hivatalosan rándulás. 11 napja történt. Lilás, majd sárgás volt a bokámnál, ez már majdnem teljesen eltűnt. Maga a külboka még dagadt kicsit, illetve mozgási nehézségeim is vannak. Pl kinyújtani a lábfejemet teljesen nem tudom. Sem pipiskedni. A másik lábamra hagyatkozok jobbára.
Azért mindennap jobb egy kicsit határozottan, de azért még érzem hogy fáj néha, vagy sajog kicsit.
Azokat a videókat én is néztem, ma kezdtem az első gyakorlattal. Remélem javulni fog az állapotom, mert nemsoká kezdek egy új munkahelyen. Emiatt sem jött valami jókor ez a baleset.
Mit mondott a doki? Meddig kell még lábadoznod?
Sajnálom! :( Ha nincs szalagszakadás, akkor az a legjobb eset, valakinek két hét alatt helyre jön, másnak kell hat hét is. Ha van szakadás, akkor rögzítőt is adnak általában.
Pár napon belül remélhetőleg már visszatérhetek a normál mozgásomhoz. Gyalogolni eddig is gyalogoltam, de futni még egy ideig inkább nem fogok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!