Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 8 napja rosszul léptem,...

8 napja rosszul léptem, rögtön elkezdett fájni kicsit a bokám. Pár perc után elmúlt, majd 4 óra múlva megint elkezdett fájni. Nem dagadt fel, nem színeződött el, de azóta is érzek enyhe fájdalmat a bokámnál. Ez normális? Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés

Amennyire lehet, kíméltem.

Nem gondoltam olyan vészesnek, hogy orvoshoz menjek vele.

máj. 21. 07:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött teljesen helyre :(
júl. 2. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Kicsit írnál a tapasztalataidról? Akár privátban? Min mentél keresztül?
júl. 2. 18:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudok túl sokat írni. A fájdalom azért már csökkent, de lelkileg sem kellemes egy ilyen sérülést átélni annak, aki elég aktív. Bokakímélő edzéseket csináltam, Youtube-on van egy csomó.

Neked szakadásod is van, vagy csak megnyúlás?

júl. 2. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Hivatalosan rándulás. 11 napja történt. Lilás, majd sárgás volt a bokámnál, ez már majdnem teljesen eltűnt. Maga a külboka még dagadt kicsit, illetve mozgási nehézségeim is vannak. Pl kinyújtani a lábfejemet teljesen nem tudom. Sem pipiskedni. A másik lábamra hagyatkozok jobbára.

Azért mindennap jobb egy kicsit határozottan, de azért még érzem hogy fáj néha, vagy sajog kicsit.

Azokat a videókat én is néztem, ma kezdtem az első gyakorlattal. Remélem javulni fog az állapotom, mert nemsoká kezdek egy új munkahelyen. Emiatt sem jött valami jókor ez a baleset.

Mit mondott a doki? Meddig kell még lábadoznod?

júl. 2. 19:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom! :( Ha nincs szalagszakadás, akkor az a legjobb eset, valakinek két hét alatt helyre jön, másnak kell hat hét is. Ha van szakadás, akkor rögzítőt is adnak általában.

Pár napon belül remélhetőleg már visszatérhetek a normál mozgásomhoz. Gyalogolni eddig is gyalogoltam, de futni még egy ideig inkább nem fogok.

júl. 2. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgy veszem ki, sportember vagy. Mihamarabbi jobbulást kívánok.
júl. 3. 15:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Félig-meddig igen. Köszönöm, és viszontkívánom!
júl. 3. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!