Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Amikor gipszben voltál,...

Amikor gipszben voltál, kaptál bunkó beszólásokat?

Figyelt kérdés
Akár pl suliban

febr. 3. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. De az még ált.suliba volt.
febr. 3. 13:37
 2/13 anonim válasza:
100%

Nekem volt gipszem általános iskolában, tesi órán tört el a csuklóm és az egyik osztálytárs miatt. De nem volt ilyesmi miatta.

Ha neked van, szólj az osztályfőnöknek, vagy valakinek, de ne hagyd, hogy rád szálljanak, mert csak rosszabb lesz.

febr. 3. 13:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Te miket? Hogy tetted magad túl rajta?
febr. 3. 13:38
 4/13 A kérdező kommentje:
2 mérges voltál az osztálytársadra? Tudtad rögtön h eltört?
febr. 3. 13:39
 5/13 anonim válasza:
100%

Nyílván nem örültem neki.

Tudtam mert fájt, nem nagyon tudtam emelni meg kb semmit se csinálni vele. Úgyhogy ezt kb 10mp alatt megállapítottam. A tanár nem nagyon törődött vele, de végűl nekem lett igazam, hogy eltört.

Mentőt nem hívtak, anyu jött értem.

De illett volna egy mentő, mert kissebb hülyeségekért nagyobb felhajtást szoktak csinálni.

febr. 3. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

3: "Ne bénázz" "Csak megjátszod, hogy..." "hogyan néz már ki". "béna kacsa" ilyesmik voltak. Igazán nem is zavart túlságosan.

Te kapod így a beszólásokat?

febr. 3. 13:43
 7/13 A kérdező kommentje:
6 "minek az" "levehették volna" "hideg, ronda, megfázol" " miért jössz így suliba, már eleve meg vagy fázva" stb
febr. 3. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Kezeden volt?
febr. 3. 13:48
 9/13 A kérdező kommentje:
lábamon
febr. 3. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is. Dumáld meg az ofővel, hogy beszólnak és pár napig amíg rajtad van nem mész be. És akkor vége lesz.
febr. 3. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!