11 éves vagyok és az osztalyombol mar mindenkinek nő a melle csak nekem nem Ezert folyton megkapom az olyasmi beszolasokat: Haha, képzeld nekunk már nő. Nem ugy mint egyeseknek. Mit tehetnék? Legyszives ertelmes valaszokat adjatok. Ha kérhetem
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 21:13
1/7 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni!hidd el hogy nőni fog.nem vagyunk egyformán fejlettek.annó engem is piszkáltak mert nekem is későn kezdett el nőni,de képzeld el hogy nekem nagyobb lett mint nekik!nem kell vele foglalkozni!
2/7 anonim válasza:
Nekik sokkal rosszabb lesz, ha később D, vagy E-kosárméretűre fog nekik megnőni, mert minél nagyobb, annál nagyobb súly nyomja majd őket és a háruk is fog miatta fájni...
Akkor majd meglátják, hogy ki is járt jól igazán :)
15/L (70B)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ezt majd elmesélem az osztalytarsaimnak :)
2017. febr. 17. 22:19
4/7 anonim válasza:
*hátuk is fog miatta fájni
Bocsi, elírtam :D
5/7 anonim válasza:
Amikor én ennyi idős voltam kb. 30 éve, az osztályban egy lánynak volt észrevehető melle. Szegény nagyon kellemetlenül érezte magát emiatt. Változnak az idők...
Nekem 13 évesen kezdett nőni, akkoriban ez még normálisnak számított, legalábbis mifelénk.
Amúgy (a többiekhez képest) milyen a testalkatod? Nem vagy túl sovány?
6/7 anonim válasza:
Nekem jóval nagyobb mellem volt mint a többieknek.Volt aki azzal jött,h bizti sztriptíztáncosnő leszek,mert nagy melleim vannak.Próbálj meg nem foglalkozni velük.Még fiatalok vagytok.Lehet,h nekik marad olyan kicsi mint most és majd irigyekdnek rád,h a tiéd nagyobb meg szebb lett.
7/7 A kérdező kommentje:
Biztosan csak féltékenyek voltak rád annó 😄
Koszi a valaszt
2017. febr. 18. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!