Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok, de még nem...

13 éves vagyok, de még nem menstruáltam. Az osztályomból rajtam kívül egy lánynak nem "jött még meg" . Forduljak orvoshoz, vagy várjak még egy kicsit hátha megjön?

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 12:48
 1/9 anonim válasza:
Anyum ennyi idős volt, mikor neki megjött, mamám meg 16. Szóval szerintem ne aggódj csak késik egy kicsit :)
2012. aug. 5. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez teljesen normális. A többségnek ebben a korban jön meg. Csak akkor fordulj orvoshoz a 16-17 évesen sincs meg!
2012. aug. 5. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
16 éves korig kell megjönnie, addig teljesen normális, hogy még nincs meg. Ha betöltöd a 16-ot és még mindig semmi, akkor mutasd meg magad orvosnak, addig nem kell aggódnod.
2012. aug. 5. 12:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2012. aug. 5. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Még 3 évet is várhatsz. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor kell orvoshoz menni.
2012. aug. 5. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugi én már 13és fél vagyok és nálunk is így van az osztályban, hogy már csak 1-2 embernek nincs meg, beleértve engem is!

Ez normális dolog,mindenkinek máskor kezdődik, emiatt nehogy orvoshoz fordulj!!

2012. aug. 5. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
ne másokhoz hasonlítgassátok már magatokat könyörgöm. Elmondom neked, nem ettől leszel "nagylány", az érés fejben kezdődik. A mensi annyit jelent csak, hogyha védekezés nélkül szexelsz, már lehet gyereked illetve elkezdenek a másodlagos nemi jellegek is megjelenni és változik a tested. Ennyit jelent és nem többet.
2012. aug. 5. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, Te későn érő típus vagy, én is így voltam, nekem is 13 évesen jött meg. Csak akkor fordulj orvoshoz ha 17 éves korodig nem jön meg addig meg nyugi. Én inkább szégyellem a suliba amikor megvan mert van rá esély hogy átázol és az elég kínos.És nyzgi bizti hogy megfog jönni :)
2012. aug. 5. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. aug. 6. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!