Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hátrabukfenc után erős nyakfáj...

Hátrabukfenc után erős nyakfájdalom?

Figyelt kérdés
Egyszer 2 éve megpróbáltam a suliban, mert azt mondták hogy ha nem, akkor egyest kapok, és az ofőm vitt a kórházba, mert nem tudtam segítség nélkül felállni meg leülni, mert úgy fájt a nyakam. Nagyon meghúzódott. 2 hétig fájt. Ezután most 2 év múlva megint kellett hátrabukfencezni, megint mondták, hogy hanem egyes, én meg úgy voltam vele, hogy oké, le kell győzni a félelmet. Megpróbáltam, és megint úgy megfájdult a nyakam, hogy oldalra nem is tudom fordítani. Azért most kevésbé fáj, de így is kellemetlen. Vajon mit csinálok rosszul? Lehet hogy túl merevek a nyakizmaim? A tesitanár szerint jól csináltam pedig. Meg rendesen oda teszem a kezemet. Van olyan hogy valaki nem kompatiblis hátrabukfenchez?

ma 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Ortopéd szakorvosnál jártál? Ilyenkor a nyaki-gerinc izmaid nem elég erősek. Mai ülő-fekvő helyzet ront ezeken, de napi 20-30perc tornával ez szépen javulhat.
ma 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!