Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kb 3 napja elvágtam a kezem...

Seronkaa kérdése:

Kb 3 napja elvágtam a kezem és nem akar gyógyulni normális e?

Figyelt kérdés
Tudom nevetségesnek tünik de 3 napja elvágtam az ujjam a mosogató tárcámba ami lemezből van. Lefertőtlenitem többször Betadinnel de nem gyógyul semmit már gennyezett is és ugyanugy fáj.! Sajnos a gyerekek mellett nem igazán tudom víztől kimélni mivel mosogatnom kell. nem tudom normális e nem volt annyira mély... nem tudom hogyan kell fotót csatolni.

tegnap 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj el vele sebészetre. Pár napig meg igazán ehetnek a kölkök bolti túrós batyut, amíg a kezed gyógyul. Aztán pedig vehetsz mosogatókesztyűt is.
tegnap 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Kesztyűben mosogatni, illetve be kellett volna kötni a sebet. Mutasd meg orvosnak mert most már valszeg fertőzött
tegnap 21:21
 3/11 anonim válasza:

Azonnal, holnap reggel menj el kérni egy tetanusz oltást magadnak!

Ha valamiért nincs jogosultságod, akkor is baleseti sebészet vagy ügyelet, lényeg hogy orvos elé kerülj sürgősen!

Ez nem halasztható állapot!

tegnap 21:22
 4/11 A kérdező kommentje:
holnap elmegyek mindenképp mert tényleg semmit nem gyógyul
tegnap 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha csak az ujjad vágtad el, patikában pár forintért kapsz gumiujjat. A kötés fölé ha felveszed könnyebben tudsz mosogatni, akármit mint kesztyűben.
tegnap 21:37
 6/11 A kérdező kommentje:
szereztem gumikesztyűt de még csak ma használtam de eléggé fáj bar tudnrk fotot csatolni
tegnap 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Milyen a seb? Írd le.
tegnap 21:42
 8/11 A kérdező kommentje:
egy darab lelett vágta nem mélyre hatoló hanem inkabb egy darabka ami korul mar duzzanat van es piros
tegnap 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Antibiotikumos kenőcs jó lenne rá, ha lenne otthon ilyesmi. Mutasd meg orvosnak, talán a háziorvos is tudna adni rá valamit.
tegnap 23:20
 10/11 A kérdező kommentje:
reggel megpróbálom
tegnap 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!