Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy nem menstruálok? Még soha nem jött meg 16L

Figyelt kérdés

És ez baj? Orvoshoz kell mennem? Mit fog csinálni?

Anyukám elmondott nekem erről mindent 12 évesen és ad pénzt betetre is hogy vegyek magamnak ha kell. És azóta nem beszéltünk erről nincs is sokat itthon mindig dolgozik

2019. júl. 19. 18:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Errol mi is ritkan beszeltunk anyukammal de amikor kellett a betet ott volt a fehernemus fiokomban. Gondolom szamolta mikor jon meg nekem vagy nem tudom mert sose kerdezte de az uj csomag ott volt honaprol honapra. Aztan ahogy idosebb lettem, 14-15 eves mar nem volt mindig a fiokban es ravettem magam hogy szoljak neki ha kellett vagy elmenjek egyedul es megvegyem. Sok szulo tabukent kezeli ezt mert anno nekik se magyaraztak el a szuleik.
2019. júl. 23. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!