Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen anyám mit csinálja...

Miért ilyen anyám mit csináljak hogy befejezze? Miért nem hagy ezzel békén mások előtt? Meg amúgy is mi köze hozzá hogy épp menstruálok-e? Ti elmondjatok mindig amikor megjön?

Figyelt kérdés

Mindig kérdezi faje a hasam.... Mikor tudja hogy sohasem fáj csak felidegesit ezzel.

Most nem vagyok otthon de telefonalunk mindennap és mindig megkerdezi... Én már nagyon unom. Azért sem akarom hogy tudja meert tudom milyen pletykas akárkinek képes elmondani mindig mindent mikor először megjött direkt azért hívta fel mamamat hogy elmondja neki fiú tesóm is hallottak akik szerintem nem voltak rá kíváncsiak..

Meg nem is olyan jó a kapcsolatunk hogy ilyenekről beszéljek vele

16 eves vagyok

És ha valamiért rossz kedvem van már mindjárt mondja jaj mivan megvan?

Nagyon rosszul esik ez is

2019. júl. 17. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Bolhából elefánt. Ilyen piti úgy miatt kérdést is kár volt kiírni.
2019. júl. 17. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Borzasztó anyukád lehet ha megkérdezi hogy faj e hasad.
2019. júl. 17. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy zavar.Idővel talán majd leszokik róla.De csak aggódik érted és vsz,hogy neki szokott fájni olyankor a hasa,azért kérdezi ennyiszer.Beszélj vele,mond el neki,hogy zavar,ha folyton megkérdezi és elmondja másoknak.Meg kérj tőle egy levél fájdalomcsillapítot,amit elraksz a táskádba.Lehet nyugodtabb lenne,ha van nálad valami,ha mégis fájna a hasad.Meg igazából nem is baj,ha van nálad,mert változhat a menstruációd.
2019. júl. 19. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!