Csalika00 kérdése:
Nem akarom anyukámnak elmondani hogy menstruálok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kb 1 órája jött meg a menstruációm de nem akarom anyumnak elmondani mert tudom hogy elmondja mindenkinek minden áron. Nem muszály elmondanom???2015. dec. 19. 18:33
1/18 anonim válasza:
Szerintem felesleges elújságolni bárkinek is, hogy megjött.
2/18 anonim válasza:
Hát anyukád se százas ha mindenkinek elmeséli ezt már ne haragudj.
3/18 anonim válasza:
Túl sokáig nem fogod tudni titokban tartani
4/18 A kérdező kommentje:
köszi XD
2015. dec. 19. 18:46
5/18 A kérdező kommentje:
meg hogy az nagyon nagy baj ha nem teljesen piros volt hanem inkább halvány piros és nagyon kevés jött kb 3 csepp??
2015. dec. 19. 18:49
6/18 anonim válasza:
Az első pár alkalommal senkinek se folyik ki annyi, mint később c:
7/18 anonim válasza:
Szerintem is elég fura, ha ezt mindenkinek elújságolja. Igazából nem tudom másokat ez miért érdekelné, ez a te dolgod, arról meg nem is beszélve, hogy minden nő menstruál, ez nem egy elképesztő dolog. Ha nem akarod, ne mondd el, egyedül is meg tudod oldani és ahogy már említették, előbb-utóbb úgyis rájön :D
8/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2015. dec. 19. 19:49
9/18 anonim válasza:
"Hát anyukád se százas ha mindenkinek elmeséli"
Tudod, hogy van ez: "Az én lányom már nagylány!" - súgja oda egy rokonnak vagy barátnőnek. Egyébként - ha korban vagy - úgyis megtudja, vagy kiderül mosáskor, meglátja a tampont vagy betétet, stb. Szóval érdemes inkább elmondani neki, és egyúttal megkérni a teljes diszkrécióra, hiszen ez a te magánügyed, nem az övé.
10/18 anonim válasza:
Én se akartam elmondani, de muszáj volt.
Lehet, hogy nem is fogja elmondani, mégis csak személyes dolog.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!