Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarom anyukámnak elmondan...

Csalika00 kérdése:

Nem akarom anyukámnak elmondani hogy menstruálok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most kb 1 órája jött meg a menstruációm de nem akarom anyumnak elmondani mert tudom hogy elmondja mindenkinek minden áron. Nem muszály elmondanom???

2015. dec. 19. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

érdekes felnőttként ez ilyen kérdéseket olvasni.

régen én is rástresszeztem néhány hasonló dologra, mai fejjel meg ha a gyerekem előállna ezzel a problémával, különösebb reakciót nem váltana ki belőlem.

érdekes gyerekként mennyire féltünk az ilyen dolgoktól, pedig idővel mindenki rájön hogy tök felesleges volt :)

2015. dec. 19. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Mégis miért mond el anyukád ilyen intim dolgot?? Hát ehhez maximum neki lenen köze rajtad kívül, de így még neki sem. Vedd meg magadnak a tampont és inkább ne szólj. Jaj a Kés alatt egyik része jutott eszembe, ahol Mensi bulit tartottak a Mensi hercegnőnek. Ritka kellemetlen lehet egy kislánynak... Ne mondd el inkább.
2015. dec. 19. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy csinálsz, mintha már megtörtént volna a beszélgetés. De nem, úgyhogy nem tudhatod, mi lesz anyukád reakciója. Valószínűleg nem kezdi el terjeszteni, főleg ha megkéred, hogy ne reklámozza.

Csak te gondolod ezt egy hatalmas eseménynek és csodának, a korosztályodon kívül senkit nem izgat az ilyesmi, nyugi. Totál természetes dolog, semmi ciki nincs benne.

Anyukád meg úgyis rájön idővel, hogy mi a helyzet. Meg gondolom nem akarod a zsebpénzed betétre költeni, titokban ágyneműt meg fehérneműt mosni, hazudozni, ha megkérdezi, mi bajod van, ha rosszul lennél...

És persze jó, ha van kihez fordulnod probléma esetén is és nem egy netes oldalon kell feltenned a kérdéseidet a témában. Úgyhogy nyugodtan újságold el anyukádnak, hogy nagylány lettél. :)

2015. dec. 19. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? :)
2015. dec. 19. 23:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam el egyiküknek sem, apa meglátta a bugyimon (mert 11 éves koromban még ő mosott), ő elmondta anyunak.

Anyu elővett egy könyvet, amit már megvett nekem egy ideje, az volt a címe, hogy "Csak lányoknak!".:) És onnantól minden este néztük, hogy hogy változik a testem (szőr, menzesz, pattanások) és az érzelmeim (hormonkitörések). És elmentünk megünnepelni is, és később vettünk néhány betétet, megnézegettük, hogy melyik milyen fajta!

Azt nem tudom, kinek mesélte el a nagy hírt, de hozzám nem jutott vissza. És azóta sokkal mélyebb lett a kapcsolatunk!

28N

2015. dec. 20. 09:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Ritka ciki, mikor az első menzeszed után 2 nappal mész a nagymamádhoz és az alkoholista pasija (nem nagyapám) azzal fogad, hogy "Vérzel?".

Ettől függetlenül túléltem. Nem tudom, mi volt benne akkora hírértékű dolog, hogy anyámnak mindenkinek el kellett mondania, de sajnos ez van. Az a baj, hogy ígyis úgyis megtudja. Én inkább elmondanám, aztán lehet, hogy akinek elmondta cikis helyzetet csinál, de lehet, hogy nem.

2015. dec. 20. 10:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Sok nő szeret ilyenkor összemosolyogni rokonokkal, barátnőkkel, hogy az ő kislánya már nagylány.

Nem értem, miért kéne bejelenteni. Nálam anya észrevette magától, elmondta melyik fiókban van betét, aztán jószerencsét.

2015. dec. 20. 11:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Kb ezt képzeltem el anyukádról https://www.youtube.com/watch?v=k7_SIQd54MM

Előbb-utóbb úgy is megtudja szóval jobb hamarabb áesni a dolgon.

2015. dec. 21. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!