Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukamnak?...

Hogy mondjam el anyukamnak? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Elkezdodott az a huvelyvaladek folyas es a bugyijaim olyanok anyukamnak nem tudom ,hogy elmondani azt ,hogy van ez nekem. azert nem latja mert a bugyijaim kiszoktam mosni kezzel. Valaki segitsen hogy mondjam neki. Ja es meg az hogy ehez kerjek betetet mert ragad meg ilyenek es a bugyim olyan :/ segitseggg *-* 12/L

2015. jan. 5. 18:46
 1/7 Lovas17 válasza:
Szerintem mond meg neki úgy mintha nem tudnád mi az :D pl.: Anyu miért lett ilyen fehér cuccos a bugyim? Ha nem így akarod akk simán mondd a szemébe ;) és kérhetsz tisztasági betétet ha úgy érzed szükséges.
2015. jan. 5. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Kosziii :D
2015. jan. 5. 19:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Tovabbi otleteket azert varok. Koszii :)
2015. jan. 5. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt ennyire nagydobra verni, őszintén, semmit sem jelent. Totál fölöslegesen mosogatod így a bugyijaidat.
2015. jan. 5. 20:50
 5/7 anonim válasza:

igen, csinálj úgy mintha nem tudnád..: anyu ez meg mi ?

és ő kimondja helyetted ;)

2015. jan. 7. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi
2015. jan. 8. 15:37
 7/7 anonim válasza:
Mondd, hogy anyu! Érkezdődött a feherfolyásom!, vagy csak vidd oda és mutasd meg. Nekem egyébként 9,5 évesen kezdődött ez a folyás, és 11 éves koromra jött meg. Mindenki más. Neked lehet, 14 évesen jön meg az első.
2015. jan. 8. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!