Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy melltartót szeretnék venni holnap?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a Mammutba, és ez úttal melltartót is szeretnék venni, de nem tudom hogy mondjam el anyumnak.
13/l
2015. jan. 1. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nekem is gondot okozott régebben minden ilyesmi megkérdezése, vagy szóba hozása. De nem szabad túl sokáig rágódni rajta, mert annál nehezebb lesz, szóval ha csak egyedül vagytok ketten, kérdezz rá gyorsan. Hamar túl leszel rajta, és nem hiszem, hogy azt mondja, hogy nem lehet. :) Hajrá!
2/7 anonim válasza:
Elmész és megveszed. Aztán otthon megmutatod hogy ezt vetted. Nincs ezen semmi különös...
3/7 anonim válasza:
Kedves 13/l! Biztosan kell már neked melltarto? Olyan nagy már a melled, hogy a böröd nem birja a sulyát? Nyulik? Vagy csak divatbol kellene? Mert már olyan sok lánynak van? Az idö elött elkezdett melltartoviselés csak logosabbá teszi a mellet! Tényleg beszéld meg elöször anyukáddal.
4/7 A kérdező kommentje:
Első, második válaszoló: köszi.
#3: Igen kell, előbb megmértem, és 75B kell.
2015. jan. 1. 17:31
5/7 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy elmentem, vettem, aztán otthon megmutattam. Mondjuk mindezt hetedik végén, szóval jó sokáig vártam vele. 16/L
6/7 anonim válasza:
Nincs ezen semmi ciki, gondolom tudja magától is, hogy lány vagy, kamasz és van melled. :D
Legjobb ha feldobod neki, hogy holnap mész vásárolni, szeretnél venni egy melltartót is, ő mit javasol? Fazon, szín bolt, akármi. De lehet jobb lenne, ha vele mennél ilyesmit venni, mert jó esetben jobban ért hozzá, mint a barátnőid és nem beszél rá egy hupilila csőrikés kitömött darabra, amit a ruháid huszada alá nem tudsz majd felvenni. Anyukád meg nem fogja így azt érezni, hogy kihagyod őt az ilyen dolgokból.
7/7 anonim válasza:
Azta 75B kell, de az már nem olyan kicsi... nem tudom mit vártál eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!