Mi lehet az oka a visszatérő hüvelygombámnak?
Ismerős...
Nos, a menzesz előtti és utáni pár napban megváltozik odalent a ph, kicsit lúgosabban és sajnos ilyenkor fogékonyabbá válik az ember, főleg, ha az immunrendszere gyengélkedik, a betolakodókra.
Nekem sokat segített a teafaolaj egy csepp egy pohár vízbe vagy a táplálkozásra való odafigyelés, tehát az ilyen fehérlisztes, cukros, hagymás, azaz gombatápláló ételeket alapból kerültem. Sokan nem tudják, hogy a nehézfémterheltség a szervezetben igencsak elszaporítja a gombákat. A nehézfémeket kivezetettem fokozatosan. Nagyon jó még a Lady Vita hüvelykúp, ami természetes grapefruitmag kivonatot tartalmaz és az nagyon jó gomba és vírusölő odalent.
Igen, a férfi is hordozhatja a gombát, bár tünetmentes, de ha a te immunrendszered gyenge, akkor folyton kialakul. Az immunrendszert kell tehát ütőképessé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!