Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka a visszatérő...

Mi lehet az oka a visszatérő hüvelygombámnak?

Figyelt kérdés
Először is tudom, orvos. El fogok menni, de kíváncsi vagyok, hátha valaki tudna-e segíteni, mert hasonló cipőben járt. A legelső ilyen alkalommal voltam orvosnál, használtam kúpot, szépen kb azonnal enyhült, 2 nap múlva el is múlt, utána még kenegettem a 100%-os gyógyulás érdekében, és aztán egy ideig semmi baj nem volt. Eddig minden egyes alkalommal pár (1-2) nappal a barátommal való valamilyen féle szexuális együttlét után alakult ki, emlékeim szerint kb mindegy volt a fajta, de talán a legtöbb előtt szerepelt a barátom ujja. Nem minden egyes együttlét után lett bajom, de amikor volt, az tuti utána volt. Egyszer arra gyanakodtam, hogy intimlemosó hiánya lehet, mert egy ideig nem volt a páromnál, csak itthon, de amióta van, azóta is kb 2-3x volt gombám. (Tünetek mindig ugyanazok, biztos vagyok benne, hogy ez tényleg gomba, mindig elmúlik ha camestennel, meg mellé kúppal kezelem) 3-4 havonta egyszer, 3-5 napra érzem a tüneteket, aztán egy ideig semmi. Cukorbeteg nnem vagyok, egyéb betegségről sem tudok. Ötletek?

2019. jún. 5. 22:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát írtam, hogy óvszerrel védekezünk, meg egy hozzászóló írta, hogy nem valószínű, hogy a barátom hordozza.
2019. jún. 6. 07:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tuti a párod is hordozza.
2019. jún. 6. 07:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Ha a pasidat nem küldöd el vizsgálatra, akkor sokáig keresheted az okát...
2019. jún. 6. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy védekeztek intim területeken ugyanúgy érintkeztek, a barátod ping-pong szerűn visszaadja folyamatosan a betegséget..
2019. jún. 6. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős...

Nos, a menzesz előtti és utáni pár napban megváltozik odalent a ph, kicsit lúgosabban és sajnos ilyenkor fogékonyabbá válik az ember, főleg, ha az immunrendszere gyengélkedik, a betolakodókra.

Nekem sokat segített a teafaolaj egy csepp egy pohár vízbe vagy a táplálkozásra való odafigyelés, tehát az ilyen fehérlisztes, cukros, hagymás, azaz gombatápláló ételeket alapból kerültem. Sokan nem tudják, hogy a nehézfémterheltség a szervezetben igencsak elszaporítja a gombákat. A nehézfémeket kivezetettem fokozatosan. Nagyon jó még a Lady Vita hüvelykúp, ami természetes grapefruitmag kivonatot tartalmaz és az nagyon jó gomba és vírusölő odalent.

Igen, a férfi is hordozhatja a gombát, bár tünetmentes, de ha a te immunrendszered gyenge, akkor folyton kialakul. Az immunrendszert kell tehát ütőképessé tenni.

2019. jún. 6. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!