Visszatérő hüvelygomba ellen mit lehet tenni?
1 éve folyamatosan visszatérő hüvelygombám van, de alig bír ki pár hetet és máris visszajön.
Nőgyógyászati tenyészet mindig Candidát mutat.
Voltam székletvizsgálaton is, de a szervezetemben nincs a Candidából, csak a hüvelyemben.
Amiket próbáltam (mindegyiket többször is):
3 napos Canesten
Canesten Uno
Csepp alakú Canesten Uno
Micovag
Gyno-Pevaryl + Gynoflor
Pamut fehérneműim vannak, és a párom is ugyanúgy kezelve van mindig, legutoljára se mutatott ki neki semmit a tenyészet.
Nekem is ugyanez a problémám,csak annyi a különbség,hogy 2 éve,4-szer voltam ott,és valami F betűs gyógyszert,meg Pimafucort olajos vackot kaptam.Abszolút nem segítenek.
Az az érzésem,hogy csak olyan hasraütés szerűen adják a gyógyszereket,és úgy csinálják a dolgokat,hogy vissza kelljen menni,sőt,még a gyógyszerek sem segítenek teljes mértékben.
Engem az exem fertőzött vissza állandóan, pedig ugyanúgy kezeltük magunkat mindketten. Amikor szakítottunk, rögtön megszűnt a gond. A feleségemmel sosem jött elő ilyesmi.
Az orvos szerint az immungyengeség az oka, ami kb egy megfoghatatlan dolog. Szerintem aki hajlamos rá, az sose gyógyul ki ebből.
Candida diéta?
Nekem az is probléma, ha nem a fenekem felé hanem a fenekemtől törlöm meg magam pisilés után.
Ilyenkor én Sudocremet keverek össze pár csepp Betadinnal, és kenem magam egy párszor.
30 éve kínlódok vele, van időszak, hogy havonta visszajön. 1,5 évig nyomtam a legkeményebb diétát a kezelések mellé - ugyanolyan gyakorisággal szenvedtem.
Nem tudják a mai napig, hogy miért vannak krónikus esetek.
Na basszus.
Én jövő hónap végén kaptam időpontot magánklinikán, az az utolsó reményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!