Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba ellen Canesten?

Hüvelygomba ellen Canesten?

Figyelt kérdés
18L
2018. nov. 21. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha valóban hüvelygombád van, akkor jó rá. De ha nem az, márpedig tenyésztéses vizsgálat nélkül még az orvos sem tudja ránézésre biztosan megmondani, hogy gomba-e vagy másfajta kórokozó, akkor semmit nem fog érni.

Menj inkább orvoshoz és azzal kezeld, amit az orvos felír!

2018. nov. 21. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"márpedig tenyésztéses vizsgálat nélkül még az orvos sem tudja ránézésre biztosan megmondani,"

Hát azért egy gombás kolpitist felismerni nem egy nagy was ist das ám...

D a tünetek alapján is bőven lehet következtetni.

Nyugodtan használd a Canestent, ha nem segít, akkor menj orvoshoz. Nem véletlen kapható vény nélkül.

Egy sima kolpitisnél meg halál felesleges tenyésztést csinálni, pláne, hogy egy hét az eredmény.

2018. nov. 21. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Enis epp ma vettem meg, remelem segiteni fog...ha gondolod írj privatban. 27n
2018. nov. 21. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Egy hét? High-tech helyen lehetsz, nálunk kenetvétel után 4 héttel lehet menni az eredményért....

Kérdező, próbáld meg. Ha nem válik be, irány a doki.

2018. nov. 22. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó: nem kevered össze a cytológiával? Az nálunk is 3 hét, de a tenyésztés az kB. 1.
2018. nov. 22. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, egyszer mentem eddig gombszerű panaszokkal, direkt azt kértem kivizsgálni, és 4 hét volt az eredmény. :D

2018. nov. 22. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletes volt.
2018. nov. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!