Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visza térő hüvely gomba ellen...

Visza térő hüvely gomba ellen mit ajánlotok? (17l)

Figyelt kérdés
Hüvely gombám volt a női orvos felirt Gyno-Pevaryl hüvely kúpot és krémet és egy drb Fluco sandoz kapszulát nekem és egy drb ot a barátomnak.De egy hétre rá újra visza tért ez a kellemetlen szűni nem akaró égő érzés és a gyakori vizelés azóta nem voltam a barátommal nem is mernék mert fájna és csípna.Az orvos azt mondta ettől 100%hogy meggyógyulok de ha mégse mintát vesz de csak két hét múlva hétfőn tudok elmenni mit ajánlotok?A Canesten krém és kúp tényleg segít?Sokan irtatok hogy épp ellenkezőleg csak árt.

2017. márc. 27. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Esetleg ne dugjál olyannal, aki mással is dug...
2017. márc. 27. 08:55
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
sokat segít és a dugópárod is szedjen valamit gombira. az összes.
2017. márc. 27. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:

2.! Kapott ő is kezelést.

ViSSZatérő és nem viSSZAtérő gombára is jobb a kapszula,mint a Canesten. Viszont nőknek nem 1 darabot kell szedni ilyen panaszoknál,hanem 1 hét múlva még egyet,aza meg kell ismételni! Férfiaknak elég 1 db.

2017. márc. 27. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Betadine hüvelykúp vált be és a Betadine krém külsőleg.

A Canesten semmit sem használt, pedig a nőgyógyász ezt javasolta.

Figyelek a fehérnemű választásra is- nőgyógyász tanácsára nem hordok tangát, csak alkalmakra (2-3 havonta 2×-3×).

Hallottam a Tőzegáfonya kapszuláról, hogy nem csak húgyhólyag fertőzésére, hanem a hüvelygomba megelőzésében is segít- nem tudom placebo- e. Néha egy-két hétig szedem... szerencsére elmúlt a gomba. Pedig anno fél évig szenvedtem vele!

Párod is visszaadhatja neked.. szóval kenni kéne a nemiszervét.

2017. márc. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!