Hüvely gomba ellen mit tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sajnos itt külföldön nem olyanok a viszonyok, hogy szívesen mennék el orvoshoz.....ezért kérdezlek Titeket, milyen módszereket, kenőcsöket, gyógyszereket ismertek amivel ez kiűzhető? Valószínű uszodában kaphattam el mert sokat járok úszni. Nagyon zavaró és tenni szeretnék ellene !!! Köszönöm a válaszokat2016. nov. 26. 20:34
1/4 anonim válasza:
Canesten Combi!! Engem teljesen rendbehozott mikor gombám volt.3 kúp van benme plusz egy kenőcs amit külsőleg kell használni.A kúpot pedig értelemszerűen a hüvelyedbe fel kell helyezni amilyen mélyre csak tudod.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez recept nélkül kapható?
Sajnos pontosan nem tudom milyen lehet a gomba típusa. Mikor Magyarországon voltam általános vizsgálaton akkor annyit mondtak hogy hüvely gomba... Kaptam egy kúpot, ami 5 napra elegendő volt. Majd utána elkezdtem egy egy hetes Betadin kúpos kezelést az orvos ajánlatára. Utána kb csak 3-4 napig voltam tünetmentes.....
2016. nov. 26. 20:47
3/4 hisztynka válasza:
A canesten kombi tényleg hatékony, én is ajánlom. De ha van partnered, természetesen a kenőcsöt neki is használnia kell, mert különben oda-vissza adogatjátok egymásnak a fertőzést, mindig vissza fogjátok fertőzni egymást, a nemi életet a kúra alatt hanyagolni kell.
4/4 anonim válasza:
Persze recept nèlkül kapható.2000-2500 ft körül van.Itthon legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!