Fogamzásgátló muszáj de a gomba is jön vele. Mit lehet tenni az ördögi kör ellen? Valaki szabadult már meg visszatérő gombától?
Beléd megy el a párod?
Mert a spermától is lehet ám.
Nem pszichés.
Próbáld meg, hogy ha tünetmentesek vagytok gumival csináljátok.
vagy legalább ne menjen el benned..
Hátha az segít valamit.
illetve ha kibírod akkor 1-2 hónapig használj betétet.
Hátha ez is a megoldás kulcsa.
Igen, bennem de erre nem is gondoltam, hogy sperma oka lehetne, mivel mint írtam mindig más hozza ki éppen és ez pl. nem mindig igaz, hogy aktus csak van, amikor az elég hozzá.
A gumit nem szerettem soha, mert azután is viszkettem és már próbáltuk mikor endokrinológus akart vizsgálni és gyógyszert nem szedhettem. Tény, hogy a gomba nem jött abban a 3 hónapban de kellemetlen volt. Előző barátomnál viszont óvszer mellett is sikerült gombát összeszedni. Az volt a legelső alkalom és strandon kaptam el.
Az ha benned megy el, nem csak gombát de erős folyást is okoz(hat).
Legalábbis nekem okozott.
Ha eszel ne olvasd tovább.
Nem értettem, hogy hogy csoroghat olyan sokáig belőlem a cucc.
Aztán amikor már 2-3-4x fürödtem és eltelt 12-24 óra és még mindig jött rájöttem, hogy ez már nem a sperma hanem a szervezetem próbálja kimosni magából az ellenkező ph értékű anyagot.
Aztán viszkettem is tőle kicsit.
Utána elkezdtük a kint elmenetelt és nem volt többet ilyen baj.
6-os nálam ilyen sosem volt...
Ha jelentkezett tünet akkor kb. 2 nappal rá folyásom szagának és állagának megváltozásával és kicsit később viszketéssel. Nekem sosem folyik ki tovább pár óránál a sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!