Hajlamos vagyok gombas fertozesekre (meg igazabol mindenfelere) ott lent . Valami hazi praktikak ez ellen?
Ulofurdore vagy kenegetesre gondoltam.
Gumis egyuttlet utan alltalaban viszketek de nagyon kellemetlen csipo erzesem van ott lent... Par nap vagy het alatt elmulik de mostanaban tobbszor van hogy kicsit turos sargas folyasom van utana aminek szaga is van... atveszi a bugyi es a nadrag is neha...
Valami praktika vagy ulofurdo van erre?
Leginkabb hazi megoldasokat szeretnek mert a termeszet a legjobb gyogyszertar :D :)
A masik meg... nem szoktam magamnak felnyulkalni szoval nem tudom milyen ott belul de multkor mosakodasnal alapos akartam lenni ( :D) es az ujammal ereztem egy kis dudort. Kb 2 ujnyi szeles lehet de szerintem nincs annyi se. Nem olyan nagy de erezheto . Nem faj ha hozzanyulok megnyomom. Olyan 3-4cm melyen lehet talan kicsit baloldalt vagy talan kozepen. Ennek ott kell lennie ?? :D vagy belul a huvelyben sima feluletnek kell legyen ?
Koszonom a valaszokat elore is !
18l
"A masik meg... nem szoktam magamnak felnyulkalni szoval nem tudom milyen ott belul de multkor mosakodasnal alapos akartam lenni ( :D) es az ujammal ereztem egy kis dudort. Kb 2 ujnyi szeles lehet de szerintem nincs annyi se. Nem olyan nagy de erezheto . Nem faj ha hozzanyulok megnyomom. Olyan 3-4cm melyen lehet talan kicsit baloldalt vagy talan kozepen. Ennek ott kell lennie ?? :D vagy belul a huvelyben sima feluletnek kell legyen ? "
Hát ez elég elkeserítő! Én benned ragadt kotonra, vagy tamponra tippelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!