Gyógyszerrel a pattanások ellen? Tapasztalatok?
Először is hány éves vagy? (nekem pl 20-21éves koromig volt, néha meg stesztől ki jön 1-2)
Van egy kenőcs ami jó, de ha tini vagy akkor nem javaslom. Abban korban hormonok miatt van s nem 1-2 s ez a kenőcs nem javasolt nagy mennyiségben. Főleg hogy vékonyítja a bőrt.
Privibe írj választ ha úgy van, nem mindig nézek vissza.
23-N
Na látom folyik a gyógyszermaffia!
Orvos csakis gyógyszeres megoldást lát, hisz ő még ráadásul ebből is profitálni fog!
Más megoldást nem ismer! PEDIG TÉVED!!!
Szerintem felejtsd el nagy ívben a gyógyszert!
Természetes úton is lehet ezt kezelni:
1. napi min 2 liter folyadék bevitele
2. minden egészségtelen sz..r kaját és italt mellőzz
3. kezdj el mozogni
4. főzz kamillateát és borogasd azzal, le fogja szárítani a pattanásokat
5. napsütéses időben napoztasd az arcodat, a napsugár fertőtlenítő hatású
Tinikorban tényleg természetes a pattanás.
Nézz utána, hogyan lehet természetes úton még megszüntetni a pattanásokat!
Én is Inertát szedtem, borzasztóan szárította legfőképp a számat, de ezt orvosolni lehet ha kened. Ezen kívűl volt olyan is hogy az arcomon is látni lehetett hogy hámlik egy ici picit a szárazságtól. Ennyit a mellékhatásokról (persze mindenkin máshogy jelentkezik PLUSSZ én keveset is iszok, szóval lehet emiatt is)
A pattanásokat meg rendbe hozta szinte teljesen, 1-1 megjelenik 2 hónaponként simán bírható, persze a hegeket nem tűnteti el.
Az a baj megint mindenki elkezdi ajánlgatni a szarjait, már bocs, ami nekik bevált neked nem fog és a bőröd egyre csúnyább lesz...én is több évig hallgattam a hülyeségre, majd a bőrgyógyász által felírt (már a nevére nem emlékszem) gyógyszert elkezdtem szedni, 2-3 hónap múlva teljesen letisztult az arcom én is 1 évig szedtem. Azóta eltelt vagy 5-6 év és egyáltalán nem jön ki rajtam pattanás, ha évente 1-2 kijön lehet sokat mondok.
Laborral figyelik közbe nem okoz-e problémát, nyugodtan kezd el szedni, mert tönkre teszi az életed...nem kell a hülyeségre hallgatni a súlyos akne ellen nem jó a kuruzsló módszer, amit itt is leírtak neked.
Nekem csak a szám szárad nagyon tőle egyébként folyamatosan kellett használnom ajak írt, de megérte ki fogod bírni.
Aki nem ért a gyógyszeriparhoz, az ne köpködjön már mindenfelé gyógyszermaffiát, és csináljon már úgy, mintha valaki csúnya bőrrel nem próbált volna már ki MINDEN LÉTEZŐ lehetséges, akár csak hallomásból megismert módszert a "mossál többször arcottól a kend magadra a fél konyháskertet-ig ok? Kösz.
Na, leírásból gondolom az isotretinoinra gondolsz. Valóban nagyon erős A-vitamin származék, és valóban komoly mellékhatásai vannak. Mivel okozhat májkárosodást, érdemes rendszeresen ellenőrizni a máj állapotát is a kezelés alatt.
Mivel komoly dolog, én először kizárnék minden más okot, pl ételallergiát, fertőzést, gyulladást, hormonális problémát, és ha ott nem találsz megoldást, akkor írass fel magadnak ilyesmit. A gyógyszerek nem ölnek és döntenek nyomorba, de ésszel kell őket szedni.
Nem a kérdező általi dolgokra írtam, amit írtam!! Gondoltam elég logikus, de ezek szerint egyeseknek NEM!
Az előttem szóló egyik kijelentésére reagáltam! Képes vagy ezt feldolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!