Neocapil minoxidiles oldalttal (férfi hajhullás ellen) tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ér valamit? Azt használom 5 napja (term még nincs hatása), de várhatok?2011. okt. 7. 08:39
1/7 anonim válasza:
Van, az hogy szárít de piszokul és ömlött miatta a hajam 1000-rel! :(( ha fiatalabb vagy akkor a női aminexil ampullát ajánlanám abba vitaminok is vannak! ha idősebb vagy akkor 5%-os minox amit patikába kell megvenni nekem erős fejfájást csinált és le kellett tennem, azóta csak finasteridet (proscart) használok felezve, az jó! nőtt jó pár hajszálam igaz lassan de biztosan javul.
2/7 A kérdező kommentje:
23 vagyok amúgy :) Egyébként azt észrevettem h kicsit szárazabb a hajam tőle, de nekem ez alatt az egy hét alatt pozitív a tapasztalatom. Szinte nem is hullik a hajam. Előtte ha megfogtam már volt 5-6 hajszál az ujjaim között, de most nem. Remélem nőni is elkezd ahol ritkább (nem feltűnő még szerencsére).
Amiket ajánlottál milyen árban vannak?
2011. okt. 10. 17:59
3/7 anonim válasza:
Vichy Dercos aminexil hajhullás ellen női kb. 10Ez de ez jobb a női! a minoxidil 5% pl. kb. szintén egy 10-es, a minoxokkal az a baj hogy egy idő után hatástalan mind szval ismét hullani fog ez is neked most hogy jó csak átmeneti állapot sajna pár hó vagy 1-2 év és megint fog hullani, finát amit írtam (proscar) hajhullásos fórumokon találsz kb. 8-9Ez/1 doboz receptre nem ír doki sajna pedig jó lenne mert tényleg használ.
4/7 A kérdező kommentje:
Én annyit nem tudok kifizetni érte.
2011. okt. 11. 18:43
5/7 anonim válasza:
Ami jó az pénzben van, de ha kihull a hajad az se egy életveszély :) sok kopasz ember van.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyik se garancia, és ahogy a tapasztalatok mutatják, csodát még egyik se tett. Max lelassítja a folyamatot.
2011. okt. 12. 14:19
7/7 anonim válasza:
Jobban jársz kirklanddal, nézz körül a jofogáson vagy olx-en. 5%-os oldattal eléggé sok ember elégedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!