Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten és aloe vera hatásos...

Canesten és aloe vera hatásos lesz hüvelygomba ellen?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál, hüvelygombám van, először életemben és még nagyon kezdetleges, mert rögtön mentem vele dokihoz. Canestent írt fel, ezt ki is váltottam, illetve olvastam, hogy az aloe vera nedve hatásos lehet még, más területeken sokszor remekelt nálam, szerintetek itt is be fog válni? Teljesen tiszta, itthoni aloe vera növényről van szó, nem bolti készítményről.
2019. ápr. 18. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:

A hüvely nem az a terület, ahol érdemes házi praktikákat kipróbálni. Lehet, hogy másnak bevált, de rengeteg idióta módszerről lehet olvasni a neten, hogy valakinek működött. A joghurt, hüvelyzuhany és társai legfeljebb átmenetileg segítenek, de kockázatos ezeket alkalmazni, és legtöbbször semmi hatásuk. A hüvely felszíne sokkal érzékenyebb a bőrnél. Ha nem megfelelő anyag kerül bele, az károsíthatja a természetes baktériumokat, ami csak ront a helyzeten.

Ha az orvos Canestent javasolt, az valószínűleg elég lesz. Ha biztosra akarsz menni, van belőle kúp és krém verzió is. Nem biztos, hogy az aloe ártana, de emellett felesleges.

2019. ápr. 18. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.^^
2019. ápr. 18. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én használtam Canesten hüvelytablettát, 3 darabosat +Canesten krémet mellé de semmit nem ért.
2019. ápr. 18. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Aloe First-öt érdemes lenne használni.

2019. ápr. 19. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Napi 2x Canesteneztem, meg 3x aloe vera növény nedvét préseltem ki, már nincsen viszketés és a látható tünetek is lényegesen csökkentek, úgyhogy ha bárkinek hasonló problémája van, ne féljen kipróbálni.

2019. ápr. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!