Folyamatos hüvelygomba ellen mit lehet tenni?
Grapefruit cseppek?
Állítólag az is hasznos. :) Hátha..
Régi gyogymod, és hasznos.
a lányom most hallotta, egy idősebb nőgyogyásztól, neki is gyakoriak a panaszok.
Egy nagyobb fokhagyma gerezdbe cérnát fűzöl. hogy kivehető legyen úgy mint egy tampon,és felhelyezed, éjszakára.
Azt mondta a lányom, hogy nagyon hamar rendbe jött tőle.
Ugyanis a fokhagyma antibiotikumos hatású, de ugye mégsem kemikália.
Szia! 3 évig volt visszatérő hüvelygombám, több nőgyógyásznál és bőrgyógyásznál is jártam. Végül az utolsó tudott segíteni. Felírt fogamzásgátlót, mert kiderült, hogy latex allergiám van, attól jön ki a gomba is. Kaptam CNS kúpot, ami gombára és bakteriális fertőzésre is jó. Ezt úgy kellett használni, hogy este fürdés után berakni és azzal szeretkezni! Lehet furcsán hangzik, de így a partner is kezelve van egyidejűleg. (Akkor is lehet fertőzött, ha nincsenek tünetei, és akkor is ha gumit használtok, mert pl. orális szex-szel is terjed.) Amikor elfogyott hüvelyflóra visszaállítót használtam egy hétig. Időnként még kb.egy évig éreztem, hogy újra ki akarna jönni a gomba, de az első diszkomfort érzetnél, még mielőtt folyást vagy viszketést tapasztaltam volna, bekentem kívülről Canestennel. Azt mindig hordtam magammal. Egy év után visszaálltunk a gumira, de csak latex menteset vettünk. Egy idő után már Canestenre se volt szükség.
Nekem teljesen elmúlt, egy antibiotikum kúra után jött elő újra, de akkor már egy sima 3 napos kezelés Canesten Combival megszüntette.
Ha bármi betegségem van, mindig szólok a kezelőorvosnak, hogy ha nem muszáj antibiotikumot ne írjon fel, mert attól gombás leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!