Mi lehet a baj? (Visszatérő hüvelyfertőzés)
Kicsit hosszú lesz...
Szóval tavaly ősszel voltam először orvosnál enyhe viszketéssel és fájdalmas vizeléssel. Csináltak mindenféle vizsgálatot de teljesen negatív volt, a kissé kóros flórától eltekintve. Arra kaptam gyógyszert de azóta nem tudok normálisan szeretkezni. Fáj a behatolás, ha egyáltalán megtörténik. Folyton hüvelygyulladást kapok el, aztán írnak rá valamit amitől elmúlik de a szex akkor is fáj (és aztán vérzek) ha elmúlt a gyulladás. Utána megint elkapok valamit.
Kaptam gyógyszert eddig:
Gombára
Bakteriális fertőzésre
Trichomonasra (arra párom is)
És hüvelyflórára.
Miért nem volt az eredményeken semmi ha mégis bajom van? Mondtam mindent az orvosnak de se a szemével se az ultrahanggal se a vizsgálatokkal nem talált semmit. Akkor ebbe most törődjek bele? Így fogok meghalni vagy mi?
"teljesen negatív volt, a kissé kóros flórától eltekintve"
Ez ellentmondás.
Az, ha a flóra beteg, az maga a fertőzés, tehát nem negatív a leleted.
Bakteriális fertőzésre is kezeltek és gombásra is. Ez eddig kétféle fertőzés minimum.
Mindre párban kell kezelni, mert a párodnak is van, ha neked van.
Urológiára menjetek el együtt ketten vagy STD-rendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!