Mivel teszek jót visszatérő hüvelyfertőzés esetén?
Az irrigálók és az intim mosakodók gyengítik a természetes savköpenyt, azaz elkapsz mindent, amit lehet.
Strand után a legrosszabb, amit tehetsz, hogy használod.
Fertőzés után, alkalmazva az orvos által felírtakat, majd utána egy hét gynophilus-kúra. Ez után strand után és menstruáció után, vagy antibiotikum szedése után is 1-1 gynophilus, megelőzésképpen. Egyébként pedig tiszta vizes mosakodás, és nem kell felöntened semmit a hüvelyedbe. Öntisztuló szerv.
Az irrigálást amennyire lehet kerüld el, főleg az intim mosakodókat. Inkább ph visszaállító tejsavas kúpokkal próbálkozz, mert az nem mos ki onnan mindent mint az irrigálás. Még a sima vizes kimosást sem ajánlom, mert ez a klóros vegyszeres csapvíz ami hazánkban van inkább árt mint használ.
Én is sokáig tejsavas irrigálóval próbálkoztam, azon kívül, hogy kiszáryította a hüvelyemet és kimosott mindent nem sok mindent értem el vele. Nekem a Protexin Gynophilus segített, vény nélkül kapható drogériákban.
Az irrigáló nekem se használt.
A többi hozzászóláson kívül, ami tanácsom van: pamut bugyi, nem tanga. Napi 1 zuhanyzás, nagy melegben esetleg 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!