Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ugye nem ciki? Vagy ki...

Ez ugye nem ciki? Vagy ki hogyan kezelné az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés

Következő hétfőn megyünk egy négy napos táborba, amelynek egyik programja a strandolás. Én felügyelőként leszek ott (szakmai gyakorlat keretében). DE a menzeszem éppen ezekre a napokra esik, és biztos, hogy nem tolódik, mert már érzem, hogy lesz, és akkor. Viszont soha nem használtam még tampont és nem is áll szándékomban. (Így azt ne mondja senki, h "Használj tampont!") Betétet használva pedig ugye nem lehet vízben fürödve strandolni.

Szerintetek elfogadható az, ha ebből az okból kifolyólag a strandolásban nem veszek részt? De minden más, nem vizes dologban igen, mert érdekel, csak most így alakul a helyzet.

Elfogadható az, hogy azt mondom, "Egészségügyi okokból" nem megyek strandolni a vízbe? (Szerintem ezt egy normális ember megérti, hogy egy lány esetében mi lehet az, ha nem betegség...)

23L

2010. júl. 3. 13:16
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
38%
ennyi erővel te ülsz ezekben a bacikban egész nap, onnan is bejuthat a hüvelybe, mert a tampon ugyan annyira magában tartja a vért mint a betét.
2010. júl. 5. 13:51
 42/42 anonim ***** válasza:
Azért az nem teljesen mindegy hogy a hüvelyedbe vannak azok a bacik, vagy csak rajta "ülsz". Én ezt több orvostól is hallottam, mindegyik a betétet ajánlja. De mindenki azt használ amit akar.
2010. júl. 5. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!