Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ugye nem ciki? Vagy ki...

Ez ugye nem ciki? Vagy ki hogyan kezelné az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés

Következő hétfőn megyünk egy négy napos táborba, amelynek egyik programja a strandolás. Én felügyelőként leszek ott (szakmai gyakorlat keretében). DE a menzeszem éppen ezekre a napokra esik, és biztos, hogy nem tolódik, mert már érzem, hogy lesz, és akkor. Viszont soha nem használtam még tampont és nem is áll szándékomban. (Így azt ne mondja senki, h "Használj tampont!") Betétet használva pedig ugye nem lehet vízben fürödve strandolni.

Szerintetek elfogadható az, ha ebből az okból kifolyólag a strandolásban nem veszek részt? De minden más, nem vizes dologban igen, mert érdekel, csak most így alakul a helyzet.

Elfogadható az, hogy azt mondom, "Egészségügyi okokból" nem megyek strandolni a vízbe? (Szerintem ezt egy normális ember megérti, hogy egy lány esetében mi lehet az, ha nem betegség...)

23L

2010. júl. 3. 13:16
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nincs. De még mindig nem értem, hogy miért számít(ana) igénytelenségnek? (Akkor elég sok-sok igénytelen lány/nő van, szinte mind, aki nem használ tampont...)
2010. júl. 3. 13:55
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
amikor megjön a menstruáció nyitott a méhszáj. a fertőződés veszélye nagyobb. emellet néhány kedves válaszoló kussoljon és ne bíráljon mást amiatt, hogy nem szereti a tampont. unokatestvérem pl utálja és ő is 24 éves. tiszta, rendszeresen mosakszik, menzesz alatt törlőkendőkkel és betéttel nyomul. honnan veszitek, hogy a kérdező nem tiszta ember? neki a tampon nem komfortos. mindenki megérti, hogy nem megy strandra ezeken a napokon higiénés okokból. kimehet még a partra, feltehetően van bikinifelsője és rövid nadrágja... (medikus)
2010. júl. 3. 13:56
 23/42 A kérdező kommentje:
Ja, meg ahogy már írtam, hogy még tampont használva SE mennék vízbe strandolás céljából...akkor ki igénytelen higiéniai szempontból? (Ja, hogy most meg már paranoiásnak mondasz majd? :D )
2010. júl. 3. 13:59
 24/42 A kérdező kommentje:
Egy korábbi hozzászólásomban is írtam már... csak te hajlamos vagy a szelektív olvasásra. :)
2010. júl. 3. 14:02
 25/42 anonim ***** válasza:
57%
rendben, kedves utolsó, keressünk csomót a kákán is. az alapkérdésben szerepelt, hogy egészségügyi okokból. szerinted mi a fertőzésveszély, ha nem egészségügyi ok??XD
2010. júl. 3. 14:04
 26/42 anonim ***** válasza:
46%
Az egészségügyi okot a kérdésben arra értette, h betéttel nem lehet. Te xD
2010. júl. 3. 14:05
 27/42 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! Hagyd, ne bajlódj velük. Speciel én 28 éves nő létemre is a betétet jobban kedvelem, tampon max. akkor ha megyek valahova ,estére semmiképp. Ja, akkor én is igénytelen vagyok...persze, ezzel nem is számoltam :)

Ráadásul vegyük hozzá, hogy sok nő ilyenkor még "görcsöl" is. (Én nem, de attól függetlenül se úszkálnék tamponnal).

Meg mindenki magánügye. Van aki szereti, van aki nem. Nem ciki nem használni. Ciki pl. ha vki azt hiszi, hogy ebihaltól teherbe lehet esni....

2010. júl. 3. 14:06
 28/42 anonim ***** válasza:
73%os te sem érzed az iróniát...
2010. júl. 3. 14:08
 29/42 anonim ***** válasza:

13:46 vagyok, most láttam, hogy kérdezted

Én nem nagyon járok strandra! Akkor voltam utoljára :)

2010. júl. 3. 14:18
 30/42 A kérdező kommentje:

"Az egészségügyi okot a kérdésben arra értette, h betéttel nem lehet. Te xD"

Ez tévedés. Szerintem az alapvető dolog, hogy eü.-i betétet használva valaki nem megy vízbe. Vagy mégsem?

Az egészségügyi okot a fertőzésveszélyre értettem. Ugyanis ilyenkor könnyebben elkaphatsz bármit - igen, még tampont használva is.

2010. júl. 3. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!