Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ugye nem ciki? Vagy ki...

Ez ugye nem ciki? Vagy ki hogyan kezelné az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés

Következő hétfőn megyünk egy négy napos táborba, amelynek egyik programja a strandolás. Én felügyelőként leszek ott (szakmai gyakorlat keretében). DE a menzeszem éppen ezekre a napokra esik, és biztos, hogy nem tolódik, mert már érzem, hogy lesz, és akkor. Viszont soha nem használtam még tampont és nem is áll szándékomban. (Így azt ne mondja senki, h "Használj tampont!") Betétet használva pedig ugye nem lehet vízben fürödve strandolni.

Szerintetek elfogadható az, ha ebből az okból kifolyólag a strandolásban nem veszek részt? De minden más, nem vizes dologban igen, mert érdekel, csak most így alakul a helyzet.

Elfogadható az, hogy azt mondom, "Egészségügyi okokból" nem megyek strandolni a vízbe? (Szerintem ezt egy normális ember megérti, hogy egy lány esetében mi lehet az, ha nem betegség...)

23L

2010. júl. 3. 13:16
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

13.31-kor válaszolónak.

Ez szerintem az emberi butaság csak, ha valakit ilyen miatt kinevetnek. Miért hihetetlen az, hogy 23 évesen SEM szeret valaki tampont használni? Van, aki meg más módszert nem szeret, akkor azt is körberöhögöd? Engem az nem érdekel, hogy mások rájönnek, hogy éppen így esik. Szerintem az ilyen korú lányoknál ez természetes, hogy van. Vagy nem???? :)

A többieknek köszönöm szépen a választ.

Egyébként már nagyon várom magát a tábort, csak ezzel az egyetlen fajta programban nem tudnék részt venni. De a többi nagyon érdekel.

2010. júl. 3. 13:37
 12/42 A kérdező kommentje:

13.36

Éppen ezt mondom, hogy a strand programon nem vennék részt. Azért annyira hülyének ne nézz hogy bikiniben lennék eü.-i betéttel. :D

2010. júl. 3. 13:39
 13/42 anonim ***** válasza:
26%
Itt nem azon van a hangsúly, hogy te mit SZOKTÁL meg mit SZERETSZ használni, hanem hogy nem bírod ki arra az egy alkalomra felrakni, amikor strandra mentek... És szerintem igenis ciki, meg nevetséges, hogy ilyen kis kényes vagy 23 éves létedre...
2010. júl. 3. 13:43
 14/42 A kérdező kommentje:

Ahogyan a 13.30-kor író is írta, hogy még tamponnal is meggondolandó a strandolás... éppen ez miatt is tettem fel a kérdést (még ha kiegészítettem is mással).

Akárki akárhogy mondja, hogy tamponnal okés a strandolás, én azokon a napokon még ha tampont használnék (de nem áll szándékomban) se mennék strandolás céljából vízbe.

Egyszerűen nem egészséges, vagy legalábbis jobb óvatosnak lenni.

2010. júl. 3. 13:43
 15/42 A kérdező kommentje:

13.43

Éppen mivel eddig soha nem használtam (egyszer próbáltam, minivel és akkor se volt számomra jó), biztos nem most, ilyen esetben célszerű elkezdeni...

2010. júl. 3. 13:45
 16/42 anonim ***** válasza:
90%
Én is strandon csináltam először és azóta is utoljára, nem lett semmi baj, pedig paráztam én is :D
2010. júl. 3. 13:46
 17/42 anonim ***** válasza:
31%
Te tetted fel úgy a kérdést, hogy ciki e? Mi csak válaszolunk. Nem az a ciki, hogy nem sikerül elsőre (nekem se sikerült 16 évesen), hanem hogy ennyi higiéniai igény sincs benned alapból. 23 évesen meg erre hivatkozni, hogy jajj megjött, meg igenis gáz.
2010. júl. 3. 13:48
 18/42 A kérdező kommentje:
13:46... akkor azóta azokon a napokon te sem mész vízbe? Vagy hogy oldod meg?
2010. júl. 3. 13:48
 19/42 A kérdező kommentje:

"...ennyi higiéniai igény sincs benned alapból..."

Ezt nem értem. Akkor szerinted azoknak, akik vmilyen okból nem használnak tampont, hanem eü.-i betétet, azok higiéniai szempontból igénytelenek mind? Miért számít igénytelenségnek az eü.-i betét használata? Ha megfelelően, rendeltetésszerűen használják?

2010. júl. 3. 13:51
 20/42 anonim ***** válasza:
26%
Neked gondolom nincs eü. problémád mivel írtad, hogy próbáltad minivel..
2010. júl. 3. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!