Ez ugye nem ciki? Vagy ki hogyan kezelné az alábbi helyzetet?
Következő hétfőn megyünk egy négy napos táborba, amelynek egyik programja a strandolás. Én felügyelőként leszek ott (szakmai gyakorlat keretében). DE a menzeszem éppen ezekre a napokra esik, és biztos, hogy nem tolódik, mert már érzem, hogy lesz, és akkor. Viszont soha nem használtam még tampont és nem is áll szándékomban. (Így azt ne mondja senki, h "Használj tampont!") Betétet használva pedig ugye nem lehet vízben fürödve strandolni.
Szerintetek elfogadható az, ha ebből az okból kifolyólag a strandolásban nem veszek részt? De minden más, nem vizes dologban igen, mert érdekel, csak most így alakul a helyzet.
Elfogadható az, hogy azt mondom, "Egészségügyi okokból" nem megyek strandolni a vízbe? (Szerintem ezt egy normális ember megérti, hogy egy lány esetében mi lehet az, ha nem betegség...)
23L
Szia!Én ugyan így voltam csak 10 évvel fiatalabb.Mond csak meg h egészségügyi okból nem mész!
Sok sikert!:)
intim csésze? nem olyan mint a tampon, de hüvelyen belüli eszköz ez is. ez is lehetővé teszi a fürdést. így írd be a googleba és biztos ad ki találatot.
ha ez sem nyeri el a tetszésedet, akkor még mindig nem kötelező vízbe menni. nem ciki. ismerek olyan embert, aki simán nem szeret fürdeni:) hímnemű, szóval a hormonjaira nem foghatja, hogy nem strandol:)
Igen, ha úgy megmondod, hogy "egészségügyi okok" szerintem érteni fogják.
Mellesleg én sem szívesen úszkálok a vízben ha megvan, még tamponnal sem....(főleg az erős napokra értem)
Szerintem is ciki, hogy 23 évesen még betéttel szenvedsz. Mi olyan nagy ördöngösség benne? Az nem zavar, hogy fürdőruhába ki is látszódhat a betét? Valamint egyáltalán nem higiénikus.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!