Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lanyok. Nogyogyaszhoz mennyi...

Lanyok. Nogyogyaszhoz mennyi penzzel keszuljek? 40ezer? :O

Figyelt kérdés

Sztkba nem szeretnek menni.

Elso kerdesem rogton: tudnatok Bpn ajanlani magandokit (lehetoleg ferfit, noirol sok rosszat hallottam), ezeket a keruleteket erem el legegyszerubben: 6., 7., 8.ker Palotanegyed, 9.kerulet belvarosi resze, 11.kerulet metroval elerheto reszei (tehat max par percet kelljen setalni a megallotol) :)

Amit szeretnek: altalanos kivizsgalas es rakszures. Egyelore nem fontos, de feliratnek tablettat is, foleg a borom allapota miatt.

Ti mindenezekert mennyit fizettek?

Meg egy kerdes: mellvizsgalatot ott csinalnak?

Koszi a segitseget :)

2019. jan. 5. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Csinál én nem Budapesti vagyok de 40 ezer sok egy vizsgálatért. Én nem igen láttam még olyan dokit aki 15 ezernél többet kért volna de az már überfullos vagyis annak kell lennie a vizsgálatnak is és emberileg is. Még ha a gyógyszert ki is váltod akkor sem kerül 40 ezerbe. A gyógyszerek előtt hormonvizsgálat lesz elküld vérvételre ha ezt nem teszi meg KERESS MÁSIK ORVOST! A beutaló sztk-ba ezt a vérvételt ingyenessé teszi. A gyógyszer felírásának menete így kb 1,5 hónap a vérvétellel. Ismétlem fontos a trombózis veszély miatt,a hormonok mellett illetve májfunkciót mindig kell ilyenkor nézni + pajzsmirigy.
2019. jan. 5. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen 10-15.000 ft szokott lenni a vizsgálat.De a legtöbb magán orvos sokszor a neten is fent van akár az áraik is meg vannak adva.Az nem baj,ha több pénzt viszel,de 20.000 ft fölött nem szokott sehol se lenni,inkább alatta.
2019. jan. 5. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Először válaszd ki kihez mennél vizsgálatra és akkor neten utána tudsz nézni milyen vizsgálatok tartoznak bele a nőgyógyászati vizsgálatba és mennyiért.

Akiknél eddig voltam vizsgálaton(nem soknál,csak kérésre nézték meg a mellet,nekem ez szimpi)

A jelenlegi orvosomnál fel vannak sorolva az árak,én rákszűrésre járok csak,de lehet + 5000 még hasi vagy hüvelyi ultrahangot is kérni hozzá.

Van orvos akinél meg alap hogy a rákszűréskor még hüvelyi ultrahangot is végez!

2019. jan. 5. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Áh 40 ezer tuti nem lesz. Igaz nem budapesti vagyok, hanem vidéki megyeszékhelyen élek, és itt járok magánorvoshoz. Nekem tavaly tavasszal rákszűrés+ hüvelyi ultrahang volt 13 ezer Ft. A fogamzásgátló feliratása meg ingyenes. Mármint én 2 éve szedem, a receptet ingyen kiadja, nem számol fel érte plusz pénzt.

Úgyhogy nyugi közel sem 40 ezer Ft egy vizsgálat :)

24N

2019. jan. 5. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!