Lanyok. Nogyogyaszhoz mennyi penzzel keszuljek? 40ezer? :O
Sztkba nem szeretnek menni.
Elso kerdesem rogton: tudnatok Bpn ajanlani magandokit (lehetoleg ferfit, noirol sok rosszat hallottam), ezeket a keruleteket erem el legegyszerubben: 6., 7., 8.ker Palotanegyed, 9.kerulet belvarosi resze, 11.kerulet metroval elerheto reszei (tehat max par percet kelljen setalni a megallotol) :)
Amit szeretnek: altalanos kivizsgalas es rakszures. Egyelore nem fontos, de feliratnek tablettat is, foleg a borom allapota miatt.
Ti mindenezekert mennyit fizettek?
Meg egy kerdes: mellvizsgalatot ott csinalnak?
Koszi a segitseget :)
Először válaszd ki kihez mennél vizsgálatra és akkor neten utána tudsz nézni milyen vizsgálatok tartoznak bele a nőgyógyászati vizsgálatba és mennyiért.
Akiknél eddig voltam vizsgálaton(nem soknál,csak kérésre nézték meg a mellet,nekem ez szimpi)
A jelenlegi orvosomnál fel vannak sorolva az árak,én rákszűrésre járok csak,de lehet + 5000 még hasi vagy hüvelyi ultrahangot is kérni hozzá.
Van orvos akinél meg alap hogy a rákszűréskor még hüvelyi ultrahangot is végez!
Áh 40 ezer tuti nem lesz. Igaz nem budapesti vagyok, hanem vidéki megyeszékhelyen élek, és itt járok magánorvoshoz. Nekem tavaly tavasszal rákszűrés+ hüvelyi ultrahang volt 13 ezer Ft. A fogamzásgátló feliratása meg ingyenes. Mármint én 2 éve szedem, a receptet ingyen kiadja, nem számol fel érte plusz pénzt.
Úgyhogy nyugi közel sem 40 ezer Ft egy vizsgálat :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!