Hogyan menjek el nogyogyaszhoz?
Figyelt kérdés
Marmint alapbol borotvalni szoktam (teljesen) ott lent, de mar egy ideje nem szoktam, mert jelenleg jo igy. Eloszor megyek majd nogyogyaszhoz, hogyan kell megjelenni?
Hulyen hangzik a kerdes, de ugy ertem h azt hallottam nem "szeretik" a dokik ha szortelenitve van, mondvan h nem veletlenul van ott a szorzet. De menjek ugy, ahogy nekem tetszik? Nem fog beszolni, barhogy is megyek el? Ha nem borotvalom le nem tunik igenytelennek? Bocsi a nyers megfogalmazasert, talan csak szamomra nem egyertelmu, de egy ideje mar filozok ezen :)
2018. jan. 16. 19:01
1/2 anonim válasza:
Dokinak edes mindegy, de tenyleg, amit egeszen addig nem hisz el az ember, ameddig at nem eli. Én 15 évesen voltam, teljesen csupaszon, mert egyébként is így hordom, nem szólt semmit. Megnézi ő a 70 éves néniket, és az ápolatlan cigányokat is, akik nem feltétletül a csupaszságról híresek, őt a hüvely szokta érdekelni. Ha olyan erős a szőrzet, hogy a bőrt sem látni, az esetleges dudorokat, elváltozásokat, akkornyilván szól, hogy legközelebb rövidebbre, de ez nagyon ritka, rengeteg szőrnek kell ahhoz ott lennie :D Az orvosokat hidegen hagyja, lát eleget ő naponta, nem a kinézete, esztétikája érdekli, szülés alatt sem lehet a legszebb látvány, de nem is azért fizetik hogy a nőt lássa benned, hanem meggyógyítandó pácienst, ezt pedig nem befolyásolja a szőrzet megléte. Úgy menj ahogy neked kényelmes, ahogy jól érzed magad, úgyis zavarban leszel valamennyire. Egyedül akkor rossz a borotva, ha kipattogsz utána és be is gyullad, na azért hallottam már hogy szóltak. Nekem gyantázva van, mindig csupasz, az évek során soha nem szóltak érte, pedig voltam fertőzéssel is.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonoma valaszod, akkor megnyugodtam:)
2018. jan. 16. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!