Az normális ha így érzem magam?
Amikor tudom hogy meg fog jönni , úgy elkezdek rástresszelni , hogy előfordul, hogy heteket késik, de volt olyan is hogy 2 hónapig nem jött meg
Amikor pedig megjön , az első 2 napban amikor a legerősebb , olyan szinten undorodok magamtól, hogy sírni tudnék
Szégyellem ezt az egészet, amikor elkezdek görcsölni akkor még jobban elkezdek undorodni , nem tudok aludni mert félek hogy átázok és véres lesz az ágynemű
Amikor először megjött, kb 2-3 éve , akkor sokáig azt csináltam hogy nem keltem fel a wcről , nem mentem iskolába
Anyukám ugy könyörgött hogy szálljak már le a wcről
Amikor az osztályban tök lazán erről a témáról beszélgetnek a lányok , ki tudnék menekülni
Annyira utálom , undorodok magamtól , de ez az érzés csak az első 2 napban van
Úgy szoktam aludni menni hogy hátamra fekszek és párnákkal kitömködöm a két oldalamnál a helyet hogy ne tudjak forgolódni , nehogy átázzak
Ez normális? Van még valaki így vele?
Szamomra a tampon hasznalata oldotta meg a problemat, mindig ataztam, akarmit csinaltam, mar 3 betetet es papirzsepit is tomtem mindenhova de hiaba. Aztan elkezdtem tampont hasznalni. Azt mondjak este nem egeszseges, de nem lehet minden reggel mosni a vert az agybol... inkabb tampont hasznalom 2-3 este.
Nekem amugy a vertol van undorom, mindig rosszul leszek tole, de csak par nap az egesz, es evek alatt hozza fogsz szokni🙂. Inkabb arra gondolj hogy egeszseges vagy es ezert jon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!