Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy rosszul érzem...

Normális, hogy rosszul érzem magam a menstruáció elején?

Figyelt kérdés

Üdv.

Pár hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését (tri regol 21+7),es mostanában azt tapasztaltam, hogy a menstruáció első két napján nem érzem jól magam. Szédülés, fejfájás, hányinger kíséri és nem tudom, hogy a stressz miatt vagy ezzel van összefüggésben, de 3-4 óránál többet képtelen vagyok aludni, folyton fel ébredek hajnali kettő körül és nem tudok vissza aludni. Lehet, hogy ez a menstruációmtól független.

Szerintetek kell aggódnom?

2018. okt. 13. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én tabi mellett (Gestomix) is tapasztalom ezeket a tüneteket. Hétvégére betegszem meg mindig, szombaton csak kis émelygés, de vasárnap meg hétfőn folyamatosan fáj a fejem, szédelgek, kicsit depressziós is vagyok és kedvetlen. Na meg hányingerem van nagyon durván, épp ma reggel is annyira rosszul voltam hogy két óra késéssel mentem be dolgozni és hamar el is jöttem mert annyira nem vagyok jól. Szóval szerintem lehetnek ilyen normál vele járó tünetek sajnos. :/ bár a kevés alvás erdekes, amiatt lehet hogy elmennék dokihoz hogy nem valaminek a tünete e. Bár lelki is lehet akár, hogy tudod hogy megjön és rossz lesz aztán lélekben ezen szorongsz. Én is ilyenkor állandóan megébredek vagy alig alszom ha ilyen lelki feszültségem van.
2018. okt. 15. 18:26
 2/2 anonim válasza:
Sziasztok! En is hasonlo problémával kuzdom :( Csak nálam nagy foku fáradtság jelentkezik mentést elott 3-4 nap, most pont benne vagyok, munkahelyen is alig "álltam a labamon", ugy voltam vele, csak birjam ki ezt a napot. Mindemellett elo szokott fordulni enyhe hanyinger, szedelges, az evesrol meg ne is beszeljunk...edes-sos egymás utan.
2018. nov. 22. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!