Van, hogy meg sem érzem a menzeszem most pedig nagyon erős fájdalommal jár. Ez normális?
16 éves vagyok, lassan 5 éve menstruálok. Volt amikor már orvoshoz kellett mennem annyira erősek voltak a görcseim, volt amikor abszolút nem fájt. Ma hajnalban nagyon erős fájdalomra keltem, remegtem, sírtam, hányingerem volt. Vettem be fájdalomcsillapítót, nagy nehezen enyhült annyira, hogy vissza tudjak aludni. Még egy kicsit aludtam, mikor felkeltem, szintén fájdalomra keltem, viszont most sokkal enyhébb. Az alhasam fáj nagyon, illetve kétoldalra nyílal. Még nem jött meg, de most a napokban várható. Amit most érzek még az is túlszárnyalja az eddigi fájdalmakat.
Normális, hogy most ennyire fáj? Van valami a gyógyszereken kívül amivel enyhíthetem? Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nemrég volt nőgyógyászati és ultrahangos vizsgálatom. Azt mondták akárhogy keresgélnek nincs semmi kóros elváltozás
Az esetek kb 90%-ban valóban nem normális a túlzott görcs, de van amikor tényleg ennyire fáj. Ezt mondták.
Most enyhült a fájdalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!