Rietta099 kérdése:
2honapja szultem miota hazajottem a korhazbol szekrekedesem van erzem hogy kell de annyira faj es kemeny hogy kenytelen vagyok kinyomni Hashajtot nehha veszek be de az rendes hascsikarast csinal. El fog mulni valaha? Vissza all a normalis mukodesre?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 07:50
1/8 anonim válasza:
Nekem ami segített, hogy minden nap megettem egy jó adag célkasalátát, attól kezdve semmi gond nem volt.
3/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idő mire elmullik?
2018. nov. 25. 16:13
4/8 anonim válasza:
Az elsö vagyok, nekem két nap alatt helyreállt a normális állapot.
Abban igaza van a másodiknak hoyg fontos az elegendö folyadék is (szoptatás nélkül 2-3 liter, szoptatás mellett 4-5 símán kell), meg napi legalább egy óra mozgás (séta is megfelelö)
5/8 A kérdező kommentje:
Megprobalom es en csak remelni merem...
Hanyszor fogyasszam??
Kicsi mellett nem konnyu megoldani a setat foleg ilyen hidegbe,ot se vihetem nagyon ki.
2018. nov. 25. 18:14
6/8 anonim válasza:
Én általában ebédhez ettem, amennyi jól esett.
A babával meg símán mehetsz sétálni, ehhez nincs hideg, minusz 15 fokig minden gond nélkül kinn lehet egy órát a gyerek is, már születésétöl kezdve - az egyetlen "hátránya", hogy sosem lesz megfázva! KOMOLY!
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot.😊
2018. nov. 26. 07:30
8/8 anonim válasza:
Kecsketej+uborkalé kombó mindent kivisz 👍🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!