Hogy íratjátok fel a fogamzásgátlót munka mellett? Szabadságot vesztek ki?
Figyelt kérdés
Most kezdek majd dolgozni, eddig egyetem mellett meg tudtam oldani, viszont ha minden hétköznap dolgozok, akkor nem tudom, hogy fog menni.. Szabit kell kivennem emiatt? De abból alapból olyan kevés van. :(
Ti hogy oldjátok meg?
2018. okt. 30. 10:00
11/16 A kérdező kommentje:
8:00-tól dolgozok 17:00-ig, az utazás olyan egy óra kb, forgalomtól függően. Itt mindenki így él, semmi rendkívüli nincs ebben. A nagyvárosban megfizethetetlenül drága a lakhatás, itt pedig nincs munka, vagy ami van, az rosszul fizet.
Semmi baj ezzel, csak a doki lesz így nehézkes. :(
És még így is relatíve jó a helyzet, az előző lakhelyemen 15:00 után nem volt rendelés (se 8 előtt)...
2018. okt. 30. 12:49
12/16 anonim válasza:
Ne szedj fogamzásgátlót, mert többet árt mint használ és erre majd később fogsz rádöbbenni, de akkor már késő lesz.
13/16 anonim válasza:
Én munkából szoktam elugrani. Ebédszünet?
14/16 anonim válasza:
Esetleg egy-két órával előbb elkéredzkedni, vagy később bemenni sem tudsz? Persze máskor pedig ledolgozod azt az időt.
16/16 anonim válasza:
Én eddig magánorvoshoz jártam, ahova évente 1x elmentek, utána úgy volt hogy egy héten 2x rendel TB-sen is, 8-tol, viszont az asszisztense 7-tol ott van az eredményeket kiadni és recepteket írni. Én így mentem, és így 8-ra beértem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!