Munka mellett hogy oldjátok meg a nőgyógyászhoz járást?
Én eddig egyetemre jártam, most 2 hónapja vagyok itthon, nem volt még munkám. Most jött meg, jövőhét csütörtökre kaptam időpontot nőgyógyászhoz fél 2-re. Viszont ma kaptam a hírt,hogy holnaptól mehetek dolgozni, úgyhogy ez kilőve. Az éves rákszűrésre szerettem volna menni, meg el fog fogyni a fogamzásgátlóm,amiatt muszáj mennem, viszont rákszűrés nélkül meg nem fogják felirni. Most így fogalmam sincs mit csináljak. Max 2 hét múlva fogok új időpontot kapni. Ti hogy oldjátok ezt meg?
23N
#2: Igen, én is tudnám ha nem holnap kezdenék, de köszi a bunkó hozzászólást.
#1:Köszi a tippet :) Meglátom holnap milyen a főnök, meg hogy lesz a munkaidőm, aztán lehet rákérdezek..Csak elég gáz ezzel indítani :S annyira szerencsétlen vagyok. Pont mostanra könyveltem el magamban hogy úgysem lesz egy hamar munkám, és elintézek mindent amit kell..
Aki dolgozik, feltételezem hogy tisztában van vele, hogy mettől meddig van bent egy nap szóval ezért kár volt ide írnod.
Arra voltam kíváncsi hogy esetleg valaki vesz-e ki szabadnapot bármilyen orvos meglátogatása miatt, vagy hogyan viszonyulnak az ilyen dolgokhoz a munkahelyek, mert nincs ebben tapasztalatom. Mivel egyetem alatt nem volt ilyen gondom, az szabadabb volt. Volt munkahelyem is, de akkor meg nem volt aktuális a nőgyógyászos téma.
De bocsánat hogy feltettem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!