Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves vagyok, és kétségbe...

11 éves vagyok, és kétségbe vagyok esve? Meg foog jönni?

Figyelt kérdés

Már nagyon várom az első mensimet,dev félek hogy nem fog megjönni ez a mensi tünetei?

tünetek:alhasi fájdalom,mellfájás,hasmenés,fehérfolyás ingadozása

infók:

11 éves vagyok

közepes a mellméretem

akkor már lehet hogy megfog jönni?

147 cm vagyok

40 kg

akkor már lehet hogy megfog jönni?

1 éve van fehér folyásom

2 éve nő a mellem

2010. jún. 18. 19:07
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

Nekem 13 évesen jött meg de azt sem bántam volna ha pár évvel késöbb! Hidd el nekem addig jó míg nincs...csak a nyűg van vele (hasfájás,mellfájás,rossz közérzet,fokozott higénia kell...)

Én ismerek olyan személyt is akinek 16 éves korában jött meg és egy percet sem izgult, szóval nyugivan.

Amúgy az hogy a te osztályodban mindenkinek megjött nem az nem azt jelenti hogy te bármivel is kevesebb vagy náluk...ha már most így vagy ezzel akkor mi lesz a szextémával? Ha már mindenki elvesztette a szüzességét az osztályban akkor te is egyből rohansz egy jöttmenthez vagy mi?

Nem bántásból mondom csak példa volt hogy megértsd ez rossz felfogás a részedről!

A fehérfolyás meg nembiztos,hogy a menstruáció előjele...lehet valami fertőzés is :S

2010. jún. 18. 20:53
 12/31 A kérdező kommentje:
de minden hol azt olvasom hogy a fehérfolyás az eggyik előjele a mensinek :)
2010. jún. 18. 21:09
 13/31 anonim ***** válasza:
Tényleg a fehérfolyás az egyik előjele, ha nem más színű, nincs kellemetlen illata, nem fáj, csíp, vagy ég a puncid és nem piros, akkor lehet, hogy hamarosan megfog jönni a menstruációd, de az is lehet, hogy még egy évet várnod kell.
2010. jún. 19. 08:15
 14/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Gondolom, már a puncid is szőrös, ha már nő a melled is.
2010. jún. 19. 08:16
 15/31 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 13 éve3sen jött meg, bár inkább úgy mondom, hogy 13 éves korom elött 2 hónappal:) Én is nagyon vártam:) És még imádkoztam is, hogy megjöjjön:D És amikor pont nem gondoltam rá, nem foglalkoztam vele, váratlanul megjött:) Ne izgulj, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, bár az elég ritka. De 11 évesen még bőven ráérsz, nekem 11 évesen még mellem sem volt, nem is szőrösödtem, még játszottam nagyban, aztán 12 évesen hirtelen megtnőtt elég nagyra a mellem, szőrösödtem, és trádám megjött:) Úgyh ne izgulj! Mindig legyél felkészülve! Há bármilyen kérdésed

van még, akár a menstruációval kapcsolatban, akár a várásáról, nyugodtan írj! :) Ha megjön, mindenéppen tudasd velünk!:P 16L

2010. jún. 19. 10:47
 16/31 anonim ***** válasza:

10-16 éves korig bármikor megjöhet,és igen a fehér folyás előjel,de ez is más mindenkinél,van akinek mensi után jelenik meg és van akinek a fehér folyása után lehet hogy csak 2 évére lesz mensije.

Nagyon sok lánynak pl már 10 évesen van szőre,melle me még korábban és ők szoktak többnyire 11 évesen menstruálni,de ez sem feltétlenül igaz mindenkire.

2010. jún. 20. 13:23
 17/31 A kérdező kommentje:

ma reggel pisilés közben iszonyúan elkezdett görcsölni az alhasam,odaaktam a kezemet és kb.4-5 perc múlva el is múlt.

Miért lehetett?

2010. jún. 26. 15:29
 18/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem sokára megjön a menstruációd.
2010. jún. 26. 17:03
 19/31 anonim ***** válasza:
NEm fáztál fel?
2010. jún. 26. 18:01
 20/31 A kérdező kommentje:
nem
2010. jún. 26. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!