Lányok annyira kétségbe vagyok esve. Meg fog jönni?
Sziasztok!
Már többször írtam ide, de vannak fejlemények.
A lényeg, hogy Július 14-én a menzeszem előtt 3 nappal szeretkeztem a barátommal egy medencében védekezés nélkül. Maximum 1 - 1,5 percig volt bennem a pénisze, utánna abbahagytuk, orgazmus nem történt. 3 nappal később megjött ( úgy vettem észre hogy kevesebb volt a vérzés, de lehet hogy csak bebeszéltem ) . 17 nappal az aktus után vettünk tesztet, reggeli vizeletből - lett! Utánna vettünk még egyet 31 nappal az aktus után 2. vizeletből - ! Mára vártam a menzimet de még semmi! Annyira meg vagyok rémülve! Van még egy tesztem itthon. Mi lehet? Mit csináljak?
1 kétségbe esett lány...
nyugi!
szerintem ideges vagy és ezért késik.. már csak azért is hogy bosszantson!!!!
ha mensiztél már aztóta akkor nyugi még ha kevesebb is volt mert emellett van még pár negatív teszted!
Mivel menszi előtt volt az aktus 3 nappal, ezért ha terhesbe is estem akkor, még megjött volna a menszi mert még nem ágyazódott be a kicsi.
A Július 14-ei aktus óta már voltunk együtt, de figyeltünk mindenre! Óvszerrel védekeztünk, amit utánna leellenőriztünk. Egyik sem volt lyukas.
Tuti nem vagy terhes, viszont érdemes lenne elmenni egy nőgyógyászhoz hogy megnézze miért nem jön meg. 31 nappal az aktus után ha össze jött volna a baba már a 20.pisiből is erős +nak kéne lennie. Ha azóta a többi aktusnál nem ment beléd a párod akkor 1000% hogy nincs baba.
Doki!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!