Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok annyira kétségbe...

Lányok annyira kétségbe vagyok esve. Meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már többször írtam ide, de vannak fejlemények.

A lényeg, hogy Július 14-én a menzeszem előtt 3 nappal szeretkeztem a barátommal egy medencében védekezés nélkül. Maximum 1 - 1,5 percig volt bennem a pénisze, utánna abbahagytuk, orgazmus nem történt. 3 nappal később megjött ( úgy vettem észre hogy kevesebb volt a vérzés, de lehet hogy csak bebeszéltem ) . 17 nappal az aktus után vettünk tesztet, reggeli vizeletből - lett! Utánna vettünk még egyet 31 nappal az aktus után 2. vizeletből - ! Mára vártam a menzimet de még semmi! Annyira meg vagyok rémülve! Van még egy tesztem itthon. Mi lehet? Mit csináljak?

1 kétségbe esett lány...

2009. aug. 16. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Minimális az esélye, hogy terhes vagy, hacsak utána nem csináltátok védekezés nélkül. 1-2 nap késés előfordulhat egy csomó dolog miatt. Nyugi! Ha egy hét múlva sem jön meg, irány a doki, mert valami bibi van. A tesztek viszont már tutira kimutatták volna, valami más oka lehet.
2009. aug. 16. 15:33
 2/10 anonim válasza:
hát én ezt nem értem...most akk minek vettél tesztet ha megjött? és azóta volt újabb aktus? am ha nem élvezett beléd akk annak kicsi az esélye h terhes legyél
2009. aug. 16. 15:33
 3/10 anonim válasza:
lehet azért nem jön meg mer agyon streszeled magad
2009. aug. 16. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:

nyugi!

szerintem ideges vagy és ezért késik.. már csak azért is hogy bosszantson!!!!

ha mensiztél már aztóta akkor nyugi még ha kevesebb is volt mert emellett van még pár negatív teszted!

2009. aug. 16. 15:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Mivel menszi előtt volt az aktus 3 nappal, ezért ha terhesbe is estem akkor, még megjött volna a menszi mert még nem ágyazódott be a kicsi.

A Július 14-ei aktus óta már voltunk együtt, de figyeltünk mindenre! Óvszerrel védekeztünk, amit utánna leellenőriztünk. Egyik sem volt lyukas.

2009. aug. 16. 15:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit csináljak.
2009. aug. 16. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Tuti nem vagy terhes, viszont érdemes lenne elmenni egy nőgyógyászhoz hogy megnézze miért nem jön meg. 31 nappal az aktus után ha össze jött volna a baba már a 20.pisiből is erős +nak kéne lennie. Ha azóta a többi aktusnál nem ment beléd a párod akkor 1000% hogy nincs baba.

Doki!

Minden jót!

2009. aug. 16. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Ilyenkor már mutatna valamit a teszt! Szerintem sem vagy terhes! 3 nappal menzi előtt ritka a peteérés. Azóta már megjött egyszer. Most is jön hidd el! Az, hogy még ma nem jött meg, nem jelent semmit! Nekem általában reggelre jön meg.Ha majd jó pár napos késés lesz, akkor csináld meg reggeli első vizeletből a tesztet. Ha semmi, akkor valami más oka lehet a késésnek. Valszeg az idegesség. Amúgy írass fel fogamzásgátló tabit! Jobb, mint parázni mindíg!
2009. aug. 16. 15:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Nagyon remélem hogy meg fog jönni!
2009. aug. 16. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
A megtermékenyített pete nem tud annyit várakozni, hogy felépüljön egy újabb beágyazódásra alkalmas nyálkahártya a menzeszed után. Ha meg is történt esetleg a dolog, szegénykének nem lett volna hol laknia. (Persze ritka kivételek minden téren vannak, de szerintem is most csak a stressz miatt késik.)
2009. aug. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!