Terhes vagyok és most borzasztóan görcsöl a hasam, olyan mintha meg akarna jönni a menstruációm, szúróan fájdalmas. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok és nagyon nagy fájdalmat érzek az alhasam környékén, mint mikor épp megjön a menstruációm és nagyon fáj, szúró érzéseim vannak, görcsöl miatta a hasam. mitől lehet ez? lehet hogy spontán vetélésem lesz? vagy mi történik velem? eddig ez nem volt, ma délután kezdődött.2011. szept. 28. 00:09
1/43 anonim válasza:
Nekem is volt fájdalmam,de nem ilyen erős...nem volt semmi gond,természetesnek mondta a doki.
Viszont ha nem szűnik 1-2 órán belül,szerintem hívj mentőt!Ez nem játék.
Pecsételő vérzés van?
2/43 A kérdező kommentje:
vérzés egyelőre nincs, csak fehéres-sárga folyás de az már egy hete.
2011. szept. 28. 00:22
3/43 Dilettáns döggomba válasza:
A folyamatos görcs nagyon nem jó, a szurkálás még elmenne, de ez nem. Miért nem szóltál azóta még a dokinak??
4/43 anonim válasza:
menj be orvoshoz, vagy ügyeletre, vagy reggel az első dolgod legyen. lehet ártalmatlan, de erre így látatlanba laikusok nem fognak tudni megnyugtató választ adni. szurkolok, hogy minden oké legyen.
5/43 A kérdező kommentje:
ez a menstruációs görcsre hasonlító folyamatos fájdalom csak most kezdődött egy órája, délután még csak a szúrkáló érzés volt. bevettem most két fájdalomcsillapítót 20 perce, valamelyest jobb, de még mindig érzem hogy nincs rendben valami, félek és nem tudom kihez fordulhatnék, ilyenkor a dokim nem venné fel a telefont.
2011. szept. 28. 00:26
6/43 A kérdező kommentje:
aludni szerintem nem fogok tudni, virrasztva valahogy megvárom a reggelt és első dolgom lesz az orvoshoz menni.
2011. szept. 28. 00:27
7/43 anonim válasza:
A fájdalomcsillapító szehető várandósan?Mit vettél be?
Értem,hogy a dokid nem venné fel...de itt most nem róla van szó,hanem a babádról.
8/43 Dilettáns döggomba válasza:
Milyen fájdalomcsillapítót, te jó ég?? u_u
9/43 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító? Ráadásul kettő??
Ilyenkor magne b6-ot kell bevenni és lefeküdni pihenni, hogy segíts hatni a magnézium izomlazító hatásának.
10/43 A kérdező kommentje:
voltaren dolo-t vettem be, nem volt itthon más és már nem bírtam a fájdalmat, most aránylag jobb, már tudok ülni, eddig állnom kellett.
2011. szept. 28. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!