Istenem! Nálunk nekem jött meg először amikor annyi voltam. Irtó ciki volt, mindig utáltam, átáztam,kiröhögtek. Iszonú volt, a végén a tampon mellé 3 szárnyas betétet és egy simát tettem be annyira féltem+ hosszú felső 2 bugyival. Irtó szar volt, egyszer véres lett a szék is a suliban, hetekig emlékeztetett arra a napra! Ne várd annyira, a többiek se boldogak tőle. Még van rá időd 17 éves korodig, nyugi. Nekem egyébként semmi ilyesmi jele nem volt, mint mellfájás és hasmenés, mégis megjött. Bár én már elég fejlett voltam akkor 176 centivel. Az a lényeg hogy nyugi, nem kell annyira várni. A többieknek meg úgyse kell erről beszélni.
2010. jún. 26. 18:03
23/31 A kérdező kommentje:
De nem is várom,csak félek hogy nem fog megjönni.
2010. jún. 26. 18:04
24/31 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem jön meg! Nyugodj meg, egyszer mindenkinek megjön. Ráadásul még 11 évesen jön meg azoknak akiknek körán, ha 18 évesen nem jön meg az márbaj, de olyan nincs.
2010. jún. 26. 18:13
25/31 A kérdező kommentje:
oks.
2010. jún. 26. 18:21
26/31 anonim válasza:
Volt egy ismim neki 5 évig volt fehérfolyása.Nekem fél évig és meg is jött:)
13L
2010. jún. 26. 19:16
27/31 A kérdező kommentje:
5 év?????????
Hán évesen kezdődött neki?
7?
2010. jún. 26. 19:26
28/31 anonim válasza:
Akinek korán jön meg,annak sokáig tart és fordítva.A lányom mindjárt 12,s még nem jött meg neki,pedig én még 11 sem voltam.Úgy jártam a játszótérre homokozni,hogy óránként hazarohantam...Szóval,ahogy mások mondják,biztosan meg fog jönni,ne aggódj!Nagy odafigyelést,fokozottabb higiéniás körültekintést igényel a dolog.Persze a testedért való felelősségérzéshez is jó ha érett vagy-a kérdésedből ezt persze nem kétlem.De addig legalább még kislány vagy.Olyan sokáig lehetsz majd nagylány,hidd el!36 éves anyuka
2010. jún. 26. 19:45
29/31 A kérdező kommentje:
bocsika, elszámoltam majdnem 2,5 éve van fehér folyásom, 2 éve és 3 hónapja van fehérem
Mert 4 osztály 2 félévében kezdődöt.
2010. jún. 26. 19:55
30/31 anonim válasza:
11 évesen már mindenkinek megjött az osztályodban??
Nálunk az amikor már úgy éreztem, hogy csak nekem nincs meg az úgy 7.-ben kezdődött. Most nyolcadikos voltam, és tavaly nyáron jött meg, 13 és fél évesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!