Ki hogyan viselte mikor először megjött neki?
Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul! Sírtam, és anyukámmal is veszekedtem.
Ti hogyan viselkedtetek?
2010. jún. 18. 16:00
11/16 anonim válasza:
Ja az utolsó vagyok nekem is elsőként jött meg a suliból aminek még jobban örültem mert akkoriban én világosítottam fel a többieket és ők meg irigykedtek hogy nekem milyen jó,mert már nőiesedek.De semmi nem volt,egyébként olyan középiskolás koromra lettek hangulat ingadozásaim ahormonok miatt.
12/16 anonim válasza:
Én nagyon örültem neki, hogy nagylány lettem! 11 éves voltam. Szerintem nagyon nagyban függ a családod, barátaid, kultúra hozzáállásától, hogy örömet jelent-e, vagy bánatot. Mindig nehezemre esett megértenem azokat, akik ennyire elutasítják a menzeszt. Pedig nekem sem könnyű, sokszor voltak vele fájdalmaim. De tudom, hogy a szervezetem készen áll a babavárásra és azt, hogy fiatal, egészséges vagyok.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, de tudod nekem nem olyan könnyű az életem. Anyukám egyedül nevel engem, és folyton dolgozik, ezért nem is túl közeli a viszonyunk...
Már 13 éves vagyok, és már örülök, hogy megjött, de akkor 2 éve, szörnyű volt...
2010. jún. 20. 11:15
14/16 anonim válasza:
Megértelek,nekem is 11 évesen jött meg és korábban már írtam ide,hogy én meg kulcsos gyerek voltam és nagyon sok feladatom volt,megértelek mert bár a szüleim együtt vannak még,de anyámmal sok a baj,ebbe nem mennék bele,de egy csomó dolog rám maradt és elég rosszul is éltünk és élünk is anyagilag,és rajtam csapodott le.Szóval megértelek hogy megijjedtél,meg alapból nem vagyunk egyformák,nem sértésből íróm ezt,de van aki még nagyon gyerek és nagyon függ a szüleitől még akár 16-17 évesen,nekem az unokaöcsém ilyen,semmit nem tud egyedül elintézni,a dokihoz is úgy cipelik még,teljesen kiszolgálják,ha tankönyv osztály van a suliba,oda is szülőkkel megy stb.,és van aki már önállóbb,függetlenebb.Meg a kényszer is nagy úr.Azért remélem mára jobb lett a viszonyotok és csak javulni fog minden téren az életed.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló, hogy megértesz :)
2010. jún. 20. 13:39
16/16 anonim válasza:
Szívesen és remélem tényleg anyukáddal rendeződi a helyzeted és közelebb fogtok kerülni egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!