Mikor vittétek először fodrászhoz a babátokat? Hogy viselte?
nem vittük, mert nem akartam a fodrászt leizzasztani :) ugyanis nem engedte nekünk itthon levágni egyáltalán, meglátta az ollót és már üvöltve futott előle
jó hosszú, és ronda volt már a haja (apa azt szokta mondani, hátul szép, elől praktikus :) amikor észrevettem, hogy koszmós lett megint, pedig már 20 hónapos
na nem volt mit tenni, megfogtuk apa nyíróját, ő lefogta a gyereket, és meg nyírtam, persze végigüvöltötte, de megcsináltuk, és most nagyon helyes pasis frizurája lett
Most 18 hónapos a fiam.
Tavaly nyáron már levágattuk neki géppel a haját, nem sírt, csak forgolódott, mert érdekelte, hogy mi zúg. Akkor volt 9 hónapos.
Aztán a tél beállta előtt elvittem fodrászhoz, ő ollóval vágta le neki, ott is inkább csak forgolódott, így eltartott egy darabig, de a végén már elég jól tűrte. Februárban voltunk megint, akkor már viszonylag gyorsan végeztünk. Múlthét végén vágtuk le neki megint géppel itthon, nagyon élvezte, már tartotta a buksiját, olyan édes volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!