Mikor vittétek először fodrászhoz babátokat?
Figyelt kérdés
Már elmúlt 1 éves, eddig mi vágtuk neki. Mostmár szeretnék valami jó kis fazont is, nem csak ilyen "házi frizurát". Szerintetek elvállalja ennyi idősen egy gyerekfodrász? Ti babátok nagyon sírt, ordított? Sikerült azért levágatni?2010. jan. 11. 11:58
1/4 anonim válasza:
az apám testvére fodrász. szerintem levágják neki, hiszen az a dolguk, de szinte az összes baba és gyerek sírt, akinek hajat vágott. lehet jobb lenne, ha te próbálkoznál először :)
2/4 anonim válasza:
Szia! nekem a két nagyobbnál eddig se sikerült várnom. Mindkettőnek nagyon nagy volt már születéskor is a haja. Így aztán ahogy egyedül tudtak ülni, rögtön vittem fodrászhoz (én nem mertem a hajvágásra vállalkozni, nem tudom, hogy hogyan kell). Az első hajvágás (6 hónaposan) után szinte 1.5-2 havonta vinni kellett újra őket. Nem sírtak, még tetszett is nekik a hajvágás, meg ahogy bohóckodott nekik a fodrász. Persze ez függ a baba temperamentumától, nekem mindkettő nagyon barátságos, nyitott gyerek volt.
3/4 anonim válasza:
:)
2 és fél hónaposan :)
Óriási hajjal született a picim, és kénytelenek voltunk levágatni neki. Azóta már fél éves, és a második hajvágáson is túlvagyunk. Nem sírt, meg se kottyant neki :)
4/4 anonim válasza:
2,5 éves a lányom, de mivel 1mp-ig nem tud nyugton maradni, ezért nálunk ez esélytelen, pedig már jó lenne neki valami fazon! Szerintem ez teljesen gyerekfüggő. Előtte mindenképp fel kell készíteni rá, mi fog történni a fodrásznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!